slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Νέο κατάστημα στην Ξάνθη, από τη WATT+VOLT! Εγκαίνια στις 11 Σεπτεμβρίου στις 19.30, στην οδό Μιχαήλ Βόγδου 10

Η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά και πλέον «φωτίζει» και την πόλη της Ξάνθης με το 1ο κατάστημα ενέργειας WATT+VOLT, προσφέροντας άμεση και φιλική εξυπηρέτηση στην τοπική κοινότητα.

Προσκαλώντας φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, η εταιρεία θα γιορτάσει την έλευση του νέου καταστήματος, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 19.30, στην οδό Μιχαήλ Βόγδου 10.

Το κατάστημα αυτό, θα δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις ανταγωνιστικές προσφορές  που παρέχει η WATT+VOLT, όπως είναι το Ελεύθερο Προνομιακό Πρόγραμμα Liberty το οποίο εγγυάται ρεύμα χωρίς περιορισμούς (χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης, με χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο).

Παράλληλα, κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απευθύνεται στο εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για να γνωρίσει τις καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας. Μεταξύ αυτών είναι, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο κατάστημα WATT+VOLT στην Ξάνθη, στο τηλέφωνο: 25410 24474

Facebook page: WATT + VOLT Xanthi Retail Store

Σχετικά Άρθρα