Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Νέα Σύνθεση για το ΔΣ της ΟΕΒΕ και κατάθεση του κονδυλίου της Βασιλόπιτας στο γηροκομείο

mpatzakidhs

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης και μετά από δύο Γενικές Συνελεύσεις (Γ.Σ.) του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης (τακτική στις 23 Ιανουαρίου 2015 και έκτακτη στις 9 Φεβρουάριου 2015) προέκυψε η παρακάτω Νέα Σύνθεση του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων προς τη Γ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ξάνθης (Ο.Ε.Β.Ε.), όπως προέκυψε έπειτα από τις παραιτήσεις των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Συνδυασμού ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ, πλην ενός του κ. Τσάκαλου X. Αντωνίου, οι οποίες κοινοποιήθηκαν στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με έγγραφο της Ομοσπονδίας με Αρ.Πρωτ. 59/4.2.2015.

Η Νέα Σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, των λοιπών οργάνων προς τη Γ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και των Αναπληρωματικών Μελών της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης έχει ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

1) Πρόεδρος: Μπατζακίδης Φ. Γεώργιος

2) Αντιπρόεδρος: Ιωαννίδης Φ. Κωνσταντίνος

3) Γεν. Γραμματέας: Τσιακίρογλου Σ. Μαρία

4) Αν. Γεν. Γραμματέας: Κοσμίδης Ν. Αντώνιος

5) Ταμίας: Καραπαναγιωτίδης Ν. Δημήτριος

6) Σύμβουλος: Τσάκαλος X. Αντώνιος

7) Σύμβουλος: Ιντζές Ν. Ανδρέας

Αναπληρωματικό Μέλος: Αμπεριάδης θ . Παναγιώτης

Ελεγκτική Επιτροπή

1) Κώτσογλου I. Νικόλαος

* Αντιπρόσωποι στη Γ.Σ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

1) 1ος Τακτικός Αντιπρόσωπος: Τσιακίρογλου Σ. Μαρία

2) 2ος Τακτικός Αντιπρόσωπος: Καραπαναγιωτίδης Ν.Δημήτριος

3) 3ος Τακτικός Αντιπρόσωπος: Κοσιιίδτκ Ν. Αντώνιος

Αναπληρωματικός Αντιπρόσωπος: Αμπεριάδης Θ. Παναγιώτης

Β) Γνωστοποιούμε προς τους Συμπολίτες της πόλης μας με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης (απόφ.08/23.01.2015) και με κοινοποίηση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Αρ.Πρωτ.: 40/26.01.2015) ότι το κονδύλι για τη κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2015 κατατέθηκε κατόπιν συνεννοήσεως στο Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης προς ανακούφιση κι ενίσχυση ανήμπορων οικογενειών της κοινωνίας της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα