slider Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Νέα σειρά αντηλιακών με βιολογικά έλαια για το παιδί αλλά και όλη την οικογένεια

Το καλοκαίρι ξεκίνησε, δείτε σήμερα κιόλας την νέα σειρά αντηλιακών από το Ελληνικών Ξάνθης.

 

Φυσικό παιδικό αντηλιακό σώματος & προσώπου με δείκτη προστασίας 45. Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα βιολογικού Χαμομηλιού και Καλένδουλας, περιποιείται απαλά την τρυφερή επιδερμίδα του παιδιού σας ενώ την προστατεύει από τη βλαβερή UVA/UVB ακτινοβολία για μακρύ χρονικό διάστημα. Δεν προκαλεί δάκρυα. Αδιάβροχο, Υποαλλεργικό, ανθεκτικό στο νερό+ Απαλό σαμπουάν, καθαρίζει χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Εμπλουτισμένο με φρέσκα εκχυλίσματα από βιολογικό Χαμομήλι, Μαργαρίτα, ηρεμεί και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ οι πρωτεΐνες Σιταριού απαλύνουν και δυναμώνουν τα μαλλιά. Τα ασφαλή βιολογικά συστατικά δεν μπερδεύουν τα μαλλιά, έτσι το χτένισμα γίνεται πιο εύκολο. Μοναδική φόρμουλα, χωρίς δάκρυα. Και τα 2 χωρίς lauryl/laureth sulfates, χωρίς Parabens, χωρίς παράγωγα πετρελαίου, χωρίς φθαλικές ενώσεις, ζωικά παράγωγα, χωρίς πειράματα σε ζώα, βιοδιασπώμενα.

 

 

Αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 30. Η αντηλιακή κρέμα SPF 30 παρέχει υψηλή, άμεση και αδιάβροχη αντηλιακή προστασία. Βασισμένο 100% σε φίλτρα με φυσικές ανόργανες ουσίες, δρα άμεσα μετά την εφαρμογή του. Πολύτιμα βιολογικά έλαια όπως κερί μέλισσας, έλαιο canola και βούτυρο shea, μαζί με βιολογικό καροτένιο και βιολογικό ηλιέλαιο, παρέχουν εντατική προστασία και φροντίδα στο δέρμα μωρών και των παιδιών από τις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες UVA/UVB

 

 

Φυτική αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SFP 20 για όλα τα δέρματα. Μη λιπαρή με ελαφριά υφή απορροφάται τέλεια από το δέρμα. Εμπλουτισμένη με ειδικά επιλεγμένα αντιοξειδωτικά, όπως εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και Βιολογικό Πράσινο Τσάι, βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση. Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα και δεν φράζει τους πόρους. Υποαλλεργική, χωρίς parabens, χωρίς παράγωγα πετρελαίου, χωρίς φθαλικές ενώσεις, χωρίς πειράματα σε ζώα, βιοδιασπώμενο.

 

 

Οικογενειακό αντηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας SPF 20. Φυσική αντηλιακή προστασία βασισμένη 100% σε φίλτρα με ανόργανες ουσίες, ιδανική για όλη την οικογένεια. Απορροφάται εύκολα, δρα αμέσως και είναι αδιάβροχο. Με ελαφριά σύνθεση από βιολογικά εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικό ηλιέλαιο θρέφει το δέρμα και προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA/UVB και από ηλιακά εγκαύματα.

 

Όλα τα παραπάνω προϊόντα θα βρείτε στην Ξάνθη Το Ελληνικόν – Green Family Ξάνθης στην οδό Δαγκή 27 και στο τηλέφωνο 2541 022122.

Σχετικά Άρθρα