slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Νέα “προχωρημένη” διαδικτυακή παρουσία για την Ξανθιώτικη εταιρία “Σοφίας Γεύσεις”

Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; 👩‍🍳👨‍🍳 Μπες στο www.sofiasgeuseis.gr και πάρε ιδέες! Σοφίας Γεύσεις παραδοσιακά ζυμαρικά με φιλοΣοφία & γεύση👌. 

Η Tech place του Αβραάμ Πολίτη σε συνεργασία με την Busineσs Content Creators του Σταύρου Καρυπίδη ανέλαβε την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της sofiasgeuseis.gr.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε έχοντας ως σκοπό την προβολή του εργαστηριού παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών «ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», καθώς και των προϊόντων που παράγονται. Προϊόντα τα οποία, παρασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές τα οποία και αποτελούν μια υγιεινή διατροφή για όλες τις ηλικίες.

Παραδοσιακά ζυμαρικά με φιλοΣοφία και γεύση…

Στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης και βορειοδυτικά της λίμνης Βιστωνίδας, στο Σούνιο Ξάνθης, δημιουργήσαμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, το εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών με την ονομασία «ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».

Προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές τα οποία και αποτελούν μια υγιεινή διατροφή για όλες τις ηλικίες.

Φιλοδοξώντας να αναβιώσουμε τη Θρακιώτικη γαστρονομίαπαρασκευάζουμε ζυμαρικά όπως χυλοπίτες, τραχανάδες, κους κους, χυλοπίτες λαχανικών κλπ, όπως τα φτιάχνανε παλιά χρησιμοποιώντας αγνά τοπικά υλικά ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Εργαστήριο

Το εργαστήριό μας είναι βασισμένο σε αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, σύμφωνα με τις οδηγίες οργανισμού πιστοποίησης. Είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο, όπου χρησιμοποιούμε άριστα την τεχνολογία για την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, με μηχανήματα πιστοποιημένα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε., στο οποίο παράγουμε:

 Χυλοπίτες
  • Τραχανάδες
  • Διάφορα άλλα ζυμαρικά
edf

 

Σχετικά Άρθρα