Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Μπράβο στους αστυνομικούς της Ξάνθης δείτε τι έκαναν για τα παιδιά του Ψυχολογικού (21 φωτογραφίες)

Την Τετάρτη το πρωί στις 18 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με συναδέρφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Α.Τ. Ξάνθης, τον κ. Αντιδήμαρχο Ξάνθης ΛΟΜΒΑΡΔΕΑ Μιχαήλ επισκέφτηκε το παράρτημα Ξάνθης ατόμων με αναπηρία ( πρώην ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης) και δώρισε στα παιδιά παιχνίδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας καθώς και την ποσότητα εκατό (100) κιλών παραφίνης, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά για την κατασκευή κεριών και λαμπάδων για τις γιορτές του Πάσχα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ένστολοι εν υπηρεσία αστυνομικοί με τα περιπολικά, οι οποίοι μαζί με Αϊ Βασίλη προσέφεραν επιπλέον χαρά. Ήταν μια εορταστική εκδήλωση, στην οποία προσφέραμε όλοι μας ελάχιστα και αποκομίσαμε τεράστια μαθήματα ζωής.

Απόφαση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης είναι η εκδήλωση να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και ευελπιστώντας στην συνέχιση της αμέριστης βοήθειας του Δήμου Ξάνθης, τον οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά του παραρτήματος Ξάνθης ατόμων με αναπηρία (Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης) και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Διεύθυνση και το προσωπικό του για το λειτούργημα που επιτελούν με άψογο τρόπο.

Για την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης το ΔΣ

astynomia-psixologiko-20 astynomia-psixologiko astynomia-psixologiko-1 astynomia-psixologiko-2 astynomia-psixologiko-3 astynomia-psixologiko-4 astynomia-psixologiko-5 astynomia-psixologiko-6 astynomia-psixologiko-7 astynomia-psixologiko-8 astynomia-psixologiko-9 astynomia-psixologiko-10 astynomia-psixologiko-11 astynomia-psixologiko-12 astynomia-psixologiko-13 astynomia-psixologiko-14 astynomia-psixologiko-15 astynomia-psixologiko-16 astynomia-psixologiko-17 astynomia-psixologiko-18 astynomia-psixologiko-19

Σχετικά Άρθρα