slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Μπράβο στα παιδιά μας !!!Πανελλήνια βράβευση αθλητών και αθλητριών του Ε.Ο.Σ Ξάνθης

Στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης βράβευσε μεταξύ άλλων τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας Χαραλαμπίδη Ιωάννη για την πολυετή του προσφορά και τους διακριθέντες αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους πέντε (5) αθλητές και αθλήτριες του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης, Βαλσαμίδης Ματθαίος,Βαλσαμίδη Δανάη,Παλτατσίδου Ζωή,Μπέρτος Βασίλης και Βαλσαμίδης Ιάσωνας.Ειδικότερα ο Βαλσαμίδης Ματθαίος βραβεύτηκε και ως ο καλύτερος αθλητής της χρονιάς.

 Τη σημαντική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους αθλητές ο κ. Σ. Καπράλος,Αθάνατο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ.Ισ.Κούβελος,Πρόεδρος της Διεθνούς και Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας,εκπρόσωποι της Γ.Γ.Αθλητισμού και του Δήμου Αθηναίων.

    Αξίζει να μεταφέρουμε το σχόλιο του Προέδρου της ΕΟΟΑ, κ. Δ. Γεωργούλη,που εντυπωσιάστηκε με την μεγάλη εκπροσώπηση της Ξάνθης, παρόλου που οι αθλητές της προπονούνται σε ένα «υποτυπώδες γυμναστήριο», το οποίο καλό είναι να αναφέρουμε, είναι αποτέλεσμα εθελοντικής εργασίας μελών του συλλόγου με έξοδα του ΕΟΣ Ξάνθης πριν από είκοσι χρόνια.

   Το γεγονός ότι η ομάδα της Ξάνθης είναι πρώτη σε μετάλλια στις αγωνιστικές κατηγορίες,ανοίγει την προοπτική δημιουργίας αθλητικών υποδομών διεθνών προδιαγραφών,ώστε η πόλη της Ξάνθης να γίνει πρωτοπόρος πόλη και πόλος έλξης στο ανερχόμενο άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης.   

Σχετικά Άρθρα