slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μπάμπη σόρυ που το λέω αλλά δεν είσαι σε θέση να υποσχεθείς καμιά μείωση δημοτικών τελών. Άλλος εκλέχθηκε δήμαρχος φίλε!

Έδωσε λέει συνέντευξη τύπου ο απερχόμενος Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος (χωρίς να καλέσει κανένα ΜΜΕ της Ξάνθης και από ότι έμαθα ΜΟΝΟ ένα τοπικό κανάλι βρέθηκε τυχαία μπροστά του για να μιλήσει!!!) και δήλωσε ότι με το έργο των νέων φωτιστικών Led που βάζει ο Δήμος Ξάνθης στην πόλη : “Το έργο, σύμφωνα με την ανάδοχη εταιρεία, θα ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα πέντε μηνών γεγονός που διασφαλίζει την άμεση μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% σε όλους τους δημότες μας».

Σόρυ που το λέω Μπάμπη μου αλλά δυστυχώς δεν είσαι σε θέση να υποσχεθείς μείωση των δημοτικών τελών για τον πολύ απλό λόγο ότι σε 40 μέρες αποχωρείς από το Δημαρχείο. Αν ήθελες να κάνεις μειώσεις που λες έπρεπε να τις κάνεις πιο μπροστά όταν είχες την ευθύνη του Δήμου ως Δήμαρχος!!! Τώρα είναι αργά… άλλος θα αποφασίσει γι αυτά.

 

σ.ε. Συνέντευξη τύπου με ΜΟΝΟ ένα κανάλι από την Ξάνθη  και ένα από τον Έβρο πρώτη φορά είδα… τι φοβήθηκαν στο Δημαρχείο μην μπει κανένας Δημοσιογράφος και ρωτάει; (Ούτε το Δημοτικό Ραδιόφωνο δεν φώναξαν από ότι είδα…).

Σχετικά Άρθρα