Face to Face slider Τελευταία Νέα

Μπάμπης καλεί Μανώλη

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Πάρτε μέτρα, συγκαλέστε την Πολιτική Προστασία.

Ενεργοποιείστε τις δομές του Δήμου, τη Δ/νση Υγείας και Πρόνοιας, το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, το Κέντρο Κοινότητας, τις κατά τόπους κοινότητες.

Ενημερώστε τους πολίτες.

Αντιδημάρχους έχετε, Εντεταλμένους Συμβούλους έχετε, Γενικούς Γραμματείς έχετε, Ειδικούς Συνεργάτες έχετε, έμπειρο προσωπικό στον Δήμο μας έχετε και χρήματα πολλά έχετε και τη δύναμη έχετε να κάνετε ότι προβλέπεται εκ του θεσμικού σας ρόλου.

Σε ότι αφορά, τη ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, μην ανησυχείτε, δεν σας επιρρίπτει κανένας, ειδικά εσάς, καμία ευθύνη.

Επειδή, αδυνατείτε να καθορίσετε άμεσα νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκδηλώσεων που ματαιώθηκαν.

Επειδή, πραγματικά και όχι προσχηματικά, νοιάζεστε για την αγορά και το επιχειρείν, για τους Συλλόγους, για την κοινωνία, για την Ξάνθη.

Μειώστε στο μισό τα δημοτικά τέλη στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, ανακουφίστε την αγορά και απαλλάξτε επίσης, όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους από τα δημοτικά τέλη.

Αυτά σας τα προτείναμε προ τριμήνου, στην Οικονομική Επιτροπή της οποίας προεδρεύετε και ατυχώς τότε, σύσσωμοι απορρίψατε κατηγορηματικά την πρότασή μας. Δεν τα ψηφίσατε!!!

Με τις νέες ρυθμίσεις, για τις δηλώσεις των τετραγωνικών των ακινήτων αλλά και την αντικατάσταση των φωτιστικών με LED που εμείς εγκαταστήσαμε την προηγούμενη δημοτική περίοδο εξοικονομούνται κάθε χρόνο περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αυτά τα χρήματα, γνωρίζετε ότι είναι ανταποδοτικά προς τους πολίτες. Δεν μπορούν να αξιοποιηθούν με άλλο τρόπο.

Διεκδικείστε από το ΥΠΕΣ, έκτακτη επιχορήγηση λόγω απρόοπτων γεγονότων που επέφεραν τεράστια οικονομική ζημία και στο Δήμο και στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.

Και ένα τελευταίο! Για όλα τα παραπάνω δεν απαιτούνται αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και «αναρμόδιων οργάνων»… ούτε φιέστες, ούτε ανούσιες συσκέψεις, ούτε μυστικές συμφωνίες και ανίερες συμμαχίες, ούτε δικαιολογίες, ούτε άλλοθι, ούτε στεναχώριες.

Μόνο βούληση, τόλμη, δουλειά, κι ένα Δήμαρχο.

Απλά πράγματα…

Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

σ.ε. Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος – αρχηγός της Παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ

Σχετικά Άρθρα