slider Κοινωνία Παλιά Πόλη Τελευταία Νέα

Μου μουσικές Disco από την ομάδα βετεράνων BACK STAGE TEAM DJs ξεκινούν οι Γιορτές Παλιάς Πόλης 2018

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Κεντρική Σκηνή – Πλατεία Μητροπόλεως

20:30 Disco Drops, vol 2

Η μουσική disco πρωτοεμφανίστηκε στην Αμερική το 1970. Ένα είδος χορευτικής μουσικής, που εμπεριέχει στοιχεία Funk, Soul, Pop και Salsa. Πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε παγκοσμίως τόσο ως μουσική όσο και ως είδος χορού, διασκέδασης, ντυσίματος και κυρίαρχης κουλτούρας.

Στις αρχές τις δεκαετίας του ’80 ήταν πλέον το κυρίαρχο είδος ακόμη και στη μικρή και μακρινή, για την εποχή, πόλη της Ξάνθης. Τα κέντρα διασκέδασης πολλαπλασιάστηκαν και οι νέοι της εποχής αγόραζαν μανιωδώς βινύλια για να πλουτίσουν τη δισκοθήκη τους. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει η μικρή ακριτική Ξάνθη τους δικούς της Dj που διασκέδαζαν το κοινό στις τότε  θρυλικές disco (Pigasos, Comfusio, Tango, Thamiris, City, Fox, Fame, Sugar, Κήπος, Teenager κ.α.).

Στην εκδήλωση αυτή η ομάδα BACK STAGE TEAM DJs θυμάται και αναβιώνει τις μαγικές στιγμές που έζησαν δροσίζοντας μουσικά την βραδιά με επιτυχίες από 70s-80s.

Οργάνωση από την ομάδα BACK STAGE TEAM Djs στην οποία συμμετέχουν djs παλιοί και νεότεροι που είχαν και έχουν ενεργή δράση στα μουσικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο.







Σχετικά Άρθρα