Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μιχάλης Αμοιρίδης: Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για την Περιφέρεια και κυρίως για τη Ξάνθη μας

amiridis2

”Ζητάω τη στήριξη σας στην υποψηφιότητα μου,

γιατί αυτή την κρίσιμη στιγμή, η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήριο

την αποτελεσματικότητα, τη γνώση και την εμπειρία.”

 

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για τους κοινούς μας στόχους, για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής μας.

 

Φίλες και Φίλοι,

στις Περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, δεν υπάρχουν κρίσιμα διλλήματα και πειράματα. Καλούμαστε όλοι ν’ αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρειά μας, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στους πολίτες, να κοιταχτούμε με ειλικρίνεια στα μάτια και να προχωρήσουμε σταθερά στην ανάπτυξη για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Θεωρώντας υποχρέωση την ανάγκη προσφοράς στον τόπο και στον πολίτη, ανταποκρίθηκα στο προσκλητήριο του Γιώργου Παυλίδη για μια γενική συστράτευση του σήμερα και του αύριο απέναντι στο χθες της μιζέριας, της αποτυχίας, της αδιαφάνειας και της ανικανότητας. Με άξονα λοιπόν το κοινό όραμα που μας ενώνει και τις ανθρώπινες σχέσεις, που θεωρώ κυρίαρχο εργαλείο στη συνεργασία μας, πήρα την απόφαση να κατέβω υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Παυλίδη, ζητώντας την εμπιστοσύνη και στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

 

Θεωρώ και πιστεύω ακράδαντα ότι παρά το γενικότερο κλίμα απαξίωσης της πολιτικής, η συμμετοχή και συνεργασία όλων μας, αποτελεί τη μόνη λύση και προϋπόθεση να βγούμε από το τέλμα, για να ανακαλύψουμε μία νέα πνοή δημιουργίας. Είναι αλήθεια ότι η χώρα περνάει δύσκολες στιγμές κι ο πολίτης προδομένος και απογοητευμένος από το μαύρο και την θολούρα, τις υποσχέσεις και τα ψέματα, δύσκολα πλέον εμπιστεύεται ακόμη και τους νέους ανθρώπους σαν κι εμένα, που φιλοδοξούν να προσφέρουν στον τόπο τους και στον άνθρωπο. Σας ζητώ όμως, να επενδύσουμε από κοινού σε μια αμοιβαία ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση, να προχωρήσουμε μαζί, για μια καλύτερη Ξάνθη, μια Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης που θα ανεβάσει τους δείκτες ανάπτυξης, που θα δώσει αισιοδοξία και προοπτική και στη περιοχή αλλά και στους πολίτες της. Μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε και κυρίως, ν’ αλλάξουμε επιτέλους τα πράγματα.

 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης ακόμη και γι’ αυτούς που έχουν διαφορετικές απόψεις μαζί του ή και ενδεχομένως να διαφωνούν πολιτικά, είναι δεδομένο ότι δεν υποκύπτει και δεν συμβιβάζεται με τον λαϊκισμό, το ψέμα και τις υποσχέσεις. Είναι «ο πολιτικός των έργων» στις θητείες του ως Νομάρχης Ξάνθης, ο πολιτικός που έμαθε να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς διαχωριστικές γραμμές στις κοινωνίες, χωρίς κωλύματα και στείρες προκαταλήψεις, με προτεραιότητα στους σχεδιασμούς για το μέλλον της περιοχής».

 

Η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης και κυρίως η Ξάνθη μας υπό την ηγεσία των κυρίων Φώτη Καραλίδη και Γιαννακίδη δυστυχώς  κατάφερε:

-Δρόμοι, πλατείες, γήπεδα, αρδευτικά κανάλια στο Νομό Ξάνθης να εγκαταλειφθούν στην τύχη τους.

-Το Μουσείο Χατζιδάκη, το Μουσείο καπνού, που δρομολογήθηκαν και ξεκίνησαν επί Γ. Παυλίδη τρία χρόνια μετά να μην έχουν ολοκληρωθεί!

-Η κατασκευή και διάνοιξη του Τουριστικού δρόμου προς Βουλγαρία, εξαιτίας της ανικανότητας των κυρίων Γιαννακίδη-Φώτη Καραλίδη να έχει μετατραπεί σε «δρόμο παραεμπορίου»! (σ.σ. Ακόμη κατασκευάζονται  τα «σπιτάκια» και ο αστυνομικός σταθμός στην Ελληνική πλευρά, ακόμη υλοποιούνται τα έργα που είχε εξαγγείλει ο τότε Πρωθυπουργός κύριος Γ. Παπανδρέου εγκαινιάζοντας μαζί με τον Βούλγαρο ομόλογό του, το συγκεκριμένο έργο του Γ. Παυλίδη)

-Οι Γιορτές Νέστου που αποτέλεσαν πόλο έλξεως για χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό καταργήθηκαν εν μία νυκτί, από κομπλεξισμό και μιζέρια, επειδή θεωρήθηκαν «δημιούργημα του Γ. Παυλίδη» και το κυριότερο: :επικράτησε και στη περίπτωση αυτή, η ανυπαρξία του τίποτα, ο «κομπλεξισμός» και η μιζέρια σε όλου του το μεγαλείο.

-Το τεράστιο έργο του ‘’ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ’’ με τους κακούς χειρισμούς και τη ‘’σκόπιμη’’ ίσως αδράνεια, της σημερινής ηγεσίας της Περιφέρειας επειδή και πάλι θεωρήθηκε έργο των κ.Γιώργου Παυλίδη και Αλέξανδρου Κοντού, «τελμάτωσε» στην αδιαφορία.

-Να υποβαθμιστούν πλήρως τα Υπολιμεναρχεία Λάγος και Φαναρίου, να καταργηθούν οι Λιμενικοί σταθμοί Αβδήρων και Μαρώνειας και το Λιμάνι του Πόρτο Λάγος, «μαραζώσει» τελείως στην ανυπαρξία και την ανευθυνότητα με εναπομείναντα τουρισμό μόνο τα σμήνη κουνουπιών τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Η πλήρης ανικανότητα του κυρίου Γιαννακίδη και των συνεργατών του είχε ως αποτέλεσμα:

– Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης να «καταντήσει» κλειστό club ημετέρων με  πρακτικές αδιαφάνειας και συμπεριφορές αλαζονείας και έπαρσης απέναντι σε όλους τους πολίτες, Χριστιανούς και μουσουλμάνους.

-Να αφεθούν απροστάτευτοι στην τύχη τους οι κτηνοτρόφοι της Θράκης από τα κρούσματα ευλογιάς, να αφανιστούν κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής μας χωρίς έλεος, χωρίς καμιά μέριμνα

-Να επανέρθουν ασθένειες που είχαν εξαφανισθεί για δεκαετίες όπως η Ελονοσία, γίναμε δυστυχώς πρωταθλητές ακόμη και στα κρούσματα Ιού του Νείλου που ταλαιπωρούν δεκάδες συμπολίτες μας!

-Να καταντήσει η Περιφέρειά Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης πρωταθλήτρια:

*στην ανεργία

*στην εγκατάλειψη

*στο κλείσιμο των επιχειρήσεων

*στο μηδέν νέων επενδύσεων

*στην ανικανότητα

*από τις τελευταίες, στην απορρόφηση κονδυλίων και στην κατασκευή των μεγάλων έργων που θα έδιναν προοπτική ανάπτυξης.

 

Πιάσαμε πάτο που λέει κι ο λαός!

 

Και φυσικά η κρίση, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία και άλλοθι, για την πλήρη απαξίωση της περιοχής μας την τελευταία 4ετία.

 

Φίλες και Φίλοι,

-Ήρθε η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη της «Αναγέννησης» της Περιφέρειάς μας. Να επενδύσουμε στο όραμα και στον άνθρωπο, να ανοίξουμε τις πόρτες της ελπίδας για όλους τους πολίτες, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και μικρομεσαίους, αγρότες και κτηνοτρόφους, υπαλλήλους και εργαζόμενους.

-Ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί, ανεβάζοντας το δείκτη ανάπτυξης, στη Ξάνθη, στη Ροδόπη, στον Έβρο, στην Καβάλα και τη Δράμα, ώστε να πάψουμε να είμαστε οι «φτωχοί συγγενείς» της πατρίδας μας και της Ευρώπης.

 

Ζητώ τη στήριξη και συνεργασία σας, γιατί αυτή την κρίσιμη στιγμή, η επιλογή πρέπει να γίνει με κριτήριο την αποτελεσματικότητα, τη γνώση και την εμπειρία. Ζητώ τον ένα σταυρό από τους τρεις που δικαιούστε.

 

Συστρατευθείτε με το κοινό μας όραμα, την «Περιφερειακή Αναγέννηση» και τον Γιώργο Παυλίδη, προκειμένου όλοι μαζί, να πάμε μπροστά την Περιφέρειά μας και πάνω απ’ όλα την Ξάνθη μας. Ήδη χάθηκε πολύτιμος καιρός από την ανικανότητα και την ανευθυνότητα του κυρίου Γιαννακίδη, του κυρίου Καραλίδη και των συνεργατών τους.

Δεν πάει άλλο.

 

Φιλικά

Μιχάλης Αμοιρίδης

Πολιτικός Μηχανικός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης

Συνδυασμός «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη

Κινητό: 6937018565

Ε- mail: [email protected]

 

Σχετικά Άρθρα