Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μια χαρά πάμε με πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ… σε επίσχεση εργασίας το ΕΚΑΒ!!!

ekab

Η διοίκηση του ΕΚΑΒ και η Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας παρά τις επανειλημμένες μας οχλήσεις δεν μας έχουν καταβάλει έως σήμερα τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από τον ΙΟΥΝΙΟΥ 2014.

Δεν ξέρουμε δηλαδή:

Πότε και πόσοι μήνες θα καταβληθούν για τα οφειλόμενα των Εκτός Έδρας του 2014

Πότε και πόσοι μήνες θα καταβληθούν για τα οφειλόμενα των Εκτός Έδρας του 2015

Πότε θα καταβληθεί το υπόλοιπο από Νυχτερινά και Αργίες για τον Δεκέμβριο του 2014

Πότε και πόσοι μήνες θα καταβληθούν για τις εξαιρέσιμες Αποδοχές ( Νυχτερινά , Αργίες κτλπ) που μας οφείλουν από τον Ιανουάριο 2015

Οι οφειλές αυτές συνίστανται σε μη καταβολή των εξαιρέσιμων αποδοχών μας (Νυχτερινά και Αργίες) και των Εκτός Έδρας μετακινήσεων μας και αποτελούν για μας βασική πηγή εσόδων για την επιβίωσή μας.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω έρχεται και το σχέδιο νόμου του Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. ΜΑΡΔΑ όπου ουσιαστικά μας κόβει όλες τις αμοιβές για τις Εκτός Έδρας μετακινήσεις.

Επίκειται συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και τον Αν Υπουργό Οικονομικών για να συζητήσουμε και να προτείνουμε τις πιθανές λύσεις για τα παραπάνω . Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις ή δεν δοθεί ρεαλιστική λύση στα προβλήματά μας.

Σας δηλώνουμε προς ενημέρωση των συμπολιτών μας που ζητάμε και την κατανόησή τους, ότι από την 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 προχωράμε σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

Σχετικά Άρθρα