Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Μια απίστευτη ιπτάμενη μηχανή έρχεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα το Karma… το πρώτο drone της GoPro (Βίντεο)

Έπειτα από μεγάλη αναμονή, το Karma της GoPro έφτασε και ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των drones. To quadcopter παρουσιάστηκε στο event της GoPro μαζί με τη νέα κάμερα GoPro Hero 5 Black (και Hero 5 Session)
Το σημείο στο οποίο βασίζεται το Karma είναι η ευκολία της χρήσης του. Είναι αναδιπλούμενο, ενώ αποθηκεύεται και μεταφέρεται πανεύκολα μαζί με ένα μικρό σακίδιο, που δίνεται με το drone. Ο χειρισμός του γίνεται από ένα επίσης αναδιπλούμενο χειριστήριο, το οποίο διαθέτει μια touchscreen display και δύο joysticks με ελάχιστα κουμπιά για την προσγείωση και την απογείωση του drone.

To Karma είναι συμβατό με τις Hero 5 Black, Hero 5 Session και Hero 4. Στο μπροστινό μέρος του drone υπάρχει ο σταθεροποιητής τριών αξόνων, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί για χειροκίνητη χρήση.

Η κάμερα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος και όχι από κάτω, κάτι το οποίο λέει η GoPro ότι θα εξαλείψει της εμφάνιση των rotors. Διαθέτει ένα κουμπιά για απογείωση, προσγείωση και για επιστροφή στο αρχικό σημείο. Επίσης διαθέτει τέσσερα presets για λήψεις: dronie, cable cam, reveal και orbit. Επίσης διατίθεται και μια “passenger app”, που επιτρέπει σε ένα άλλο άτομο να δει ζωντανό video από το drone, αλλά και να ελέγξει την κάμερα.

To GoPro Karma θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου και θα κοστίζει μόνο του 799$, μαζί με την Hero 5 Session θα είναι στα 999$ και με την Hero 5 Black στα 1099$.

Σχετικά Άρθρα