slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με 4 θέματα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΠΡΟΣΤα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

  1. Φανουράκη Εμμανουήλ
  2. Ζερενίδη Ιωάννη
  3. Δημαρχόπουλο Χαράλαμπο
  4. Ελευθεριάδη Απόστολο
  5. Μπεκήρ Ογλού Σουά
  6. Παπαδόπουλο Κυριάκο
  7. Παπαχρόνη Ιωάννη
  8. Σταυρακάρα Παναγιώτη
  9. τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 9 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

  1. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης)
  2. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου για την εγκατάσταση ψυχαγωγικών μέσων (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  3. Έγκριση της αριθμ.42/2019 απόφασης του ΔΣ με την επωνυμία: «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας &Αλληλεγγύης» σχετικά με την έγκριση της 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2019 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  4. Έγκριση της αριθμ.42/2019 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΙΔ με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης, Θεάματος, Επικοινωνίας» σχετικά με την έγκριση προϋπολογισμού έτους 2020 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)

Ο Δήμαρχος ΞάνθηςΕμμανουήλ ΤσέπεληςΠρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Σχετικά Άρθρα