Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Με τροποποιημένα φορτηγά και πλαστά διπλώματα κυκλοφορούν οι Βούλγαροι στην Θράκη

fortigo boylgaria

Συνελήφθη στις 18-6-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον κόμβο Ταύρης της Εθνικής Οδού Αρδανίου- Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Έβρου, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, εντόπισαν ανάμεσα στην καμπίνα του οδηγού και το χώρο των αποσκευών του οχήματος, ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη), τον οποίο είχε  κατασκευάσει ο δράστης, προκειμένου να πραγματοποιεί παράνομες μεταφορές και στην καμπίνα του οχήματος ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 12 εκατοστά.

Επίσης, από την ενδελεχή έρευνα, προέκυψε ότι η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, που κατείχε και επέδειξε ο 45χρονος στους αστυνομικούς, είναι πλαστά. Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τα παραπάνω πλαστά έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου, για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα