Γενική

Με τον «αέρα» της νίκης παρουσίασε την Δευτέρα ο Στέλιος Μωραΐτης τον συνδυασμό του


Αλλαγές στο ΕΒΕ ανακοινώσε με την εκλογή του

Γράφει η
Μαίρη Δαληκριάδου

Με την παρούσα πολιτική φάση και την αβεβαιότητα που κατέχει τον κόσμο όσο αφορά την οικονομική κρίση ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» Στέλιος Μωραΐτης παρουσίασε σε γνωστό ξενοδοχείο την Δευτέρα στις 14 Νοεμβρίου τα 45 μέλη του που απαρτίζουν τον συνδυασμό του στις εκλογές που θα διεξαχθούν 3 και 4 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Ξάνθης.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μωραΐτης κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις και δεσμεύσεις τις οποίες υποσχέθηκε να υλοποιήσει όπως Παραεμπόριο, λαθρεμπόριο, η μη καταβολή της επιδότησης εργασίας στις επιχειρήσεις της Θράκης, μείωση μισθωμάτων μαγαζιών, συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης σε νέες βάσεις, Χαρακτηριστικά τόνισε: «Έχουμε το όραμα και την όρεξη να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο Επιμελητήριο και τον τόπο, παράλληλα όμως στέλνουμε και το μήνυμα στα συμφέροντα που θέλουν να σβήσουν την μικρομεσαία τάξη και τα μαγαζιά μας, πως στα πλαίσια της νομιμότητας θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας με το οποιοδήποτε κόστος.
Έχουμε ανάγκη από ένα δυναμικό ΕΒΕ. Το Επιμελητήριο πρέπει να πάψει να είναι ένας απλός σύμβουλος του κράτος και πρέπει να στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία, διεκδικώντας ότι έχει σχέση με το επιχειρείν». Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν οι κ. Αλέξανδρος Κοντός, βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ κ. Παναγιώτης Ταρενίδης, αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Ξάνθης. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Παυλακάκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ανδρικόπουλος και άλλοι.
Τα ονόματα των υποψηφίων
ΕΜΠΟΡΙΚΟ: Αλεξόπουλος Ιωάννης του Αναστασίου, Ασημάκης Βασίλειος του Ιωάννη, Γιώρας Πασχάλης του Πέτρου, Γρηγοριάδης Νικόλαος του Ιωάννη, Γρηγοριάδης Στυλιανός του Αντωνίου, Δαλακλίδης Ηλίας του Θεολόγου, Ισμέτ Ογλού Χακάν του Ισμέτ, Κίτσου Ελένη του Νικολάου, Κόντης Στυλιανός του Νικολάου, Λιάκου Χριστίνα του Αθανασίου, Μίλκογλου Νικόλαος του Στεφάνου, Μολλά Ογλού Ισμέτ του Αχμέτ, Μπουμπούκης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Μυλωνάς Γεώργιος του Παύλου, Παπαδόπουλος Νικόλαος του Κων/νου, Ρόϊδος Αθανάσιος του Ιωάννη, Τσάκαλος Αντώνιος του Χρήστου, Τσάκος Συμεών του Μιλτιάδη, Χρυσοσπάθης Ανδροκλής του Ιωάννη.
ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ: Αλεξανδρίδης Ευστράτιος του Βασιλείου, Αλή Οσμάν Ογλού Σουνάϊ του Κεμάλ, Γιαννακίδης Κυριάκος του Αλεξάνδρου, Δαδαλιάρης Αντώνιος του Ιωάννη, Δελληπάλλας Νικόλαος του Αποστόλου, Δημητριάδου Παναγιώτα του Αθανασίου, Κάλφας Σπυρίδων του Κυριάκου, Κουραμίδης Ανέστης του Στέργιου, Μουμτζάκης Αναστάσιος του Κων/νου, Μπαϊράμ Οκτάϊ του Χουσεϊν, Στολίδης Εμμανουήλ του Δημητρίου, Χουσεϊν Ογλού Αλή του Χουσεϊν (Τσαμούρ Αλή).
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: Ιγνατιάδης Γεώργιος του Θεοδώρου, Καλλιγάς Ανέστης του Αγγέλου, Κανδυλής Παντελής του Αποστόλου, Κεχαγιά Σαμή του Τζεμαλή, Κιούρτ Τζεμάλ του Τζεμαλή, Κιούρτ Χαφιζέ του Χασάν, Κουτσουρίδης Νικόλαος του Μάριου, Μαργαρίτου Λευκοθέα του Κων/νου, Μωραϊτης Στυλιανός του Νικολάου, Ουζούν Τζενγκίζ του Μπεσήμ, Παπαευαγγέλου Σεραφείμ του Θωμά, Πραφτσιώτης Νικόλαος του Χρήστου, Τσακαγιάννη Ιωάννα- Ροϊδούλα του Μιχαήλ, Τσαρούχας Δημήτριος του Γεωργίου.

Σχετικά Άρθρα