slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με μεγάλη συμμετοχή η γιορτή αγάπης στο γηροκομείο Ξάνθης (φωτογραφίες)

Μια πραγματικά όμορφη και ζεστή βραδιά έζησαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν την Τετάρτη το βράδυ στη γιορτή που οργάνωσε το γηροκομείο Ξάνθης το οποίο μετατράπηκε σε μια μεγάλη αγκαλιά για φιλοξενούμενους και επισκέπτες.

Ηλικίες από ένα έως 101 χρονών συναντήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στη Γιορτή του Γηροκομείου που έγινε πλέον θεσμός και αγκαλιάστηκε με θέρμη από Ξανθιώτες και όχι μόνο. Οι άνθρωποι της διοίκησης, οι εργαζόμενοι αλλά και οι εθελοντές έβαλαν πραγματικά τα δυνατά τους καταφέρνοντας να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα που αγκάλιασε όλους όσους παραβρέθηκαν.

Μια γιορτή που απέδειξε ότι το κέφι και η ζωντάνια δεν γνωρίζουν ηλικία στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως κανείς δεν είναι μόνος εάν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που τον σκέφτεται. Όπως τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο και οι οποίοι τελικά βρίσκονται στη σκέψη πολλών.

Το γλέντι ξεκίνησε από νωρίς και συνεχίστηκε μέχρι αργά υπό τους ήχους των μουσικών που κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παραβρισκόμενους χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά γεμάτη διασκέδαση αλλά κυρίως γεμάτη αγάπη που ήταν διάχυτη παντού.

Πηγή: Κανάλι6

Σχετικά Άρθρα