Κόμματα Τελευταία Νέα

Με κόσμο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ Ξάνθης

 kke sygkentrosh (4) kke sygkentrosh kke sygkentrosh (1) kke sygkentrosh (2) kke sygkentrosh (3)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ξάνθη στην πλατεία Ελευθερίας. Ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης. Στην ομιλία του κάλεσε τον εργαζόμενο λαό να αξιοποιήσει την πείρα του, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στη βαρβαρότητα των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων για να σωθούν τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών. «Ιδιαίτερα οι ψηφοφόροι που απογοητεύτηκαν από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν κανένα λόγο να γυρίσουν στα παλιά τους κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, καθώς όλοι μαζί αφού ψηφίσαν το νέο 3ο μνημόνιο Τσίπρα , ξεχειλίζουν από προθυμία για κυβέρνηση συνεργασίας ή ακόμα και μεγάλου συνασπισμού.

Οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης είναι ήδη έτοιμες και είναι το τρίτο μνημόνιο συν ότι άλλο απαιτήσουν οι συμφωνίες και οι συμβάσεις εντός της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε. Ούτε το νέο κόμμα Λαφαζάνη ή ΣΥΡΙΖΑ Νο2 ξεφεύγει από τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, προτείνοντας ουσιαστικά τα ίδια με δραχμή αφού πρώτα στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις βασικές κατευθυντήριες επιλογές του. Μόνο το ΚΚΕ στάθηκε τίμια και σταθερά δίπλα στο λαό, του είπε την αλήθεια όταν όλοι οι υπόλοιποι τον καθησύχαζαν, έδωσε τη μάχη και θα συνεχίσει να παλεύει για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.

Έναν δρόμο εφικτό και ρεαλιστικό που πατάει στις αναπτυξιακές δυνατότητες της πατρίδας μας , τον πλούτο που πρέπει να γίνει κοινωνική ιδιοκτησία, να απαλλαγεί από τις αλυσίδες των δεσμεύσεων των ιμπεριαλιστικών ενώσεων ΕΕ και ΝΑΤΟ και να δώσει τη δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός μας. Είναι αναγκαίο να δυναμώσει το Κ.Κ.Ε παντού να είναι δύναμη ελπίδας και προοπτικής για το λαό μας στις δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές.» Τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Ξάνθη που αποτελείται από τους σφους:

Μαχαιρίδου Παρασκευή

Βογιατζής Κωστας

Χατζόγλου Μουρατ

Ρόιδου Γιώτα

Βουζαράς Γιάννης

Σχετικά Άρθρα