slider Ροδόπη Τελευταία Νέα

Με δωρεές δεν περπατάει η αστυνόμευση στην Θράκη… Μπουφάν και κράνη στην Τροχαία από ιδιωτική εταιρία

Στις 19-12-2019 το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή εξοπλισμού, τον οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς η εταιρεία «SILCIO ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ Α.Ε.»,  για τις ανάγκες των δικυκλιστών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραχώρησε τέσσερα (4) μπουφάν, τέσσερα (4) παντελόνια, δύο (2) κράνη, ένα (1) ζευγάρι μπότες και ένα (1) ζευγάρι γάντια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, ο οποίος μεσολάβησε για την πραγματοποίηση της δωρεάς, παρέδωσε τον εξοπλισμό στους αστυνομικούς, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος  Νικόλαος Μενεξίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά, η οποία αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Αστυνομικός Διευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης απένειμε τιμητική πλακέτα.

σ.ε Πολύ καλή η κίνηση αυτή της εταιρίας αλλά για το κράτος δεν μπορεί να αποτελεί τιμή… είναι ξεφτίλα να μην μπορούμε να καλύψουμε τους ανθρώπους της τροχαίας με τα στοιχειώδη!!!!

Σχετικά Άρθρα