slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Με «αγωγή» απάντησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στον επικεφαλής παράταξης Ιπ. Καμαρίδη (του ζητά 47.000 ευρώ)

Πριν λίγες μέρες είχαμε σοβαρές καταγγελίες για παραποίηση πρακτικού του Δημοτικού Συμβουλίου τις οποίες διατύπωσε δημόσια κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 18-12-14 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την επέκταση των αρμοδιοτήτων της ΔΕΥΑΞ στη ΔΕ Σταυρούπολης μέχρι το τέλος του 2014 και αναρτά τη σχετική απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Στη συνέχεια μετά δύο μήνες με ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ αντικαθιστά την πρώτη απόφαση και αναρτά μια νέα που αναφέρει ότι «αποφασίζεται η έναρξη των διαδικασιών επέκταση των αρμοδιοτήτων» με τελική ημερομηνία την 30-5-2016. Επίσης σύμφωνα με την καταγγελία του η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της απόφασης αλλάζει το αποφασιστικό μέρος και παρατείνει αυθαίρετα την ολοκλήρωση της επέκτασης μέχρι τις 30-5-2016 ενώ μνημονεύει το Νόμο 4315/2014 ο οποίος δημοσιεύτηκε στις 24-12-2014, δηλαδή 6 μέρες μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Παράλληλα προσκόμισε τις δύο αποφάσεις και τις διένειμε στο Δημοτικό Συμβούλιο εν μέσω έντασης και αντεγκλήσεων με τη δημοτική αρχή.

Για την υπόθεση αυτή (της κατηγορίας για την παραποίηση των πρακτικών) μαθαίνω ότι έχει κατατεθεί πριν λίγες μέρες από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Γιάννη Δρεμσίζη αγωγή αποζημίωσης ύψους 47.000 περίπου, τα οποία καλείται να καταβάλει ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Γιάννη Δρεμσίζη οι κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν δημόσια είναι έωλες και η δημοσιότητα που πήρε το θέμα τον θίγει γι αυτό και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση.

 

σ.ε. Δεν είναι η πρώτη φορά που μετατρέπεται η πολιτική ζωή του τόπου σε μπάχαλο και να καλούνται πολιτικά θέματα του Δήμου Ξάνθης να λυθούν από τα δικαστήρια. Αυτά τα βλέπουμε συχνά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με εντονότερους ρυθμούς και αυτό είναι λυπηρό. Και φυσικά αυτό δείχνει και το πολύ χαμηλό επίπεδο του πολιτικού προσωπικού που έχει κληθεί να διοικήσει την πόλη, είτε από την πλευρά της συμπολίτευσης είτε και από την αντιπολίτευση.

Σχετικά Άρθρα