slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μεγάλο πάρτυ στο Ketchup Street Food για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του | 52 φωτογραφίες

Το Ketchup Street Food ένα κατάστημα που προσφέρει πραγματικά μοναδικό φαγητό, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό μεγάλο πάρτυ χθες το απόγευμα για να γιορτάσει μαζί με φίλους και πελάτες τα πρώτα του γενέθλια!!!

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί πέρασαν από το κατάστημα όχι μόνο για να ακούσουν την ωραία μουσική και να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες, αλλά και για να αγοράσουν burgers & wraps & sandwiches και να λάβουν έτσι μέρος στην κλήρωση για δύο ρολόγια αξίας 150 ευρώ το καθένα αλλά και ένα μοναδικό 3ήμερο ταξίδι στο Πήλιο.

Καλεσμένος της βραδιάς ο Advisor Chef της Unilever Food Solutions Μάνδρος Βασίλειος ο οποίος σύστησε στους παρευρισκόμενους το νέο νηστίσιμο μενού του Ketchup Street Food!!!

«Χρόνια πολλά!! Ketchup. Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και την τιμή που “μου” και “μας” κάνετε για να είμαστε μαζί στο λανσάρισμα για τα νέα νηστίσιμα προκλητικά burgers & wraps & sandwiches με την υπογραφή του exe.chef Θωδορή Σώρος και το δικό μου support» έγραψε λίγο αργότερα ο Chef Μάνδρος Βασίλειος.

Όσοι ήταν τυχεροί και πέρασαν από το κατάστημα απόλαυσαν κατά την διάρκεια του πάρτυ όλο το νηστίσιμο μενού του Ketchup Street Food με έκπτωση 50%!!! Όσοι έμειναν μέχρι το τέλος απόλαυσαν και την τούρτα που έγινε ειδικά για τα πρώτα γενέθλια του Ketchup.

Η κλήρωση για τα δώρα πραγματοποιήθηκε ζωντανά λίγο πριν τις 11 το βράδυ και μπορείτε να δείτε στο live βίντεο που παραθέτω μετά τις φωτογραφίες

  

Σχετικά Άρθρα