slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Μεγάλος διαγωνισμός EAT & WIN από το Fagi.gr στην Ξάνθη! Κέρδισε χρήματα και κουπόνια αξίας 750€!

Το fagi.gr έφτασε και στην Ξάνθη!

Έπειτα από εκατοντάδες μηνύματα που έλαβε η εταιρία από φίλους που χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή και το site της σε άλλες περιοχές και πλέον διαμένουν στην Ξάνθη, το πήρε απόφαση και… ήρθε κοντά τους! Και φυσικά κοντά και σε όλους εσάς που βρίσκεστε στην Ξάνθη και δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν αυτήν την εφαρμογή για παραγγελίες!

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του fagi.gr

“Θα κάνουμε τα πάντα και είμαστε σίγουροι πως όσο γνωριζόμαστε καλύτερα, θα δενόμαστε περισσότερο!

Έτσι, για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την γνωριμία μας, παρουσιάζουμε τον πρώτο μας ΜΕΓΑΛΟ διαγωνισμό στην Ξάνθη, όπου έξι (!) τυχεροί θα κερδίσουν χρήματα και κουπόνια συνολικής αξίας 750 ευρώ!”

Οδηγίες

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να λάβεις κι εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Φαγί.gr είναι να παραγγέλνεις online καθημερινά τον καφέ, το φαγητό ή το γλυκό σου,ΔΩΡΕΑΝ και ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, από το site μας ή το app (κατέβασέ το για iOS ή Android).

Γιατί; Επειδή για κάθε ευρώ που διαθέτεις παραγγέλνοντας ONLINE από οποιοδήποτε κατάστημα μέσω του Φαγί.gr, παίρνεις 10 πόντους. Κατά τη λήξη, λοιπόν, του διαγωνισμού, οι 50 πρώτοι σε πόντους θα λάβουν μέρος σε κλήρωση από την οποία θα προκύψουν 6 τυχεροί που θα κερδίσουν:

1ος: 300€ ΜΕΤΡΗΤΑ
2ος: 200€ ΜΕΤΡΗΤΑ
3ος: 100€ ΜΕΤΡΗΤΑ
4ος, 5ος, 6ος: Φαγο…κουπόνια αξίας 50€ ο καθένας

Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκινάει την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 – 00:00 και λήγει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 – 23:59 (λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα).

Γιατί… στο Φαγί.gr ακόμα και το 1 ευρώ που δίνεις, ΜΕΤΡΑΕΙ!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση του διαγωνισμού

Για να συμμετέχεις κι εσύ στη μεγάλη κλήρωση θα πρέπει:

– Να βρίσκεσαι στους πρώτους 50 σε πόντους (1€ σε Online παραγγελία = 10 πόντοι) κατά τη λήξη του διαγωνισμού

– Να έχεις καταχωρήσει το e-mail σου σε όλες τις online παραγγελίες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ή να έχεις κάνει εγγραφή στο Φαγί (στο Φαγί η εγγραφή χρήστη είναι προαιρετική, ωστόσο θα σου πάρει λιγότερο από 1 λεπτό και σου δίνει αμέτρητες νέες δυνατότητες όπως η αξιολόγηση των παραγγελιών σου, η αποθήκευση πολλαπλών διευθύνσεων, η εκτέλεση όμοιας παραγγελία με ένα κλικ και πολλά άλλα)

– Να έχεις κάνει LIKE στο Official FanPage του Fagi.gr στο Facebook (εφόσον διαθέτεις λογαριασμό στο FB)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή με e-mail στο[email protected]!

Σημείωση:
– Δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής! Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αυτόματα όλοι όσοι πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις των όρων συμμετοχής (οι προϋποθέσεις που αφορούν ενέργειες στο facebook είναι προαιρετικές).
– Ένα μήνα πριν τη λήξη του διαγωνισμού θα δημοσιευτεί η πρώτη λίστα με τους πρώτους 100 σε πόντους.
– Αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί η τελική 50άδα.
– Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της μεγάλης κλήρωσης καθώς και ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Στον χώρο της κλήρωσης θα μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί!

Προσοχή:
– Η σειρά των νικητών θα προκύψει σε σχέση με τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει και όχι με την σειρά που θα κληρωθούν. Αν για παράδειγμα στην κλήρωση προκύψουν οι αριθμοί 15, 7, 32, 25, 5, 50 (με αυτή τη σειρά), 1ος νικητής θα είναι ο αριθμός 5, 2ος ο αριθμός 7, 3ος ο αριθμός 15 κ.ο.κ.
– Στην συγκέντρωση των πόντων θα μετρήσουν ΜΟΝΟ οι παραγγελίες στις οποίες έχει καταχωρηθεί e-mail κατά την πραγματοποίησή τους ή έχουν πραγματοποιηθεί ενώ ο χρήστης έχει κάνει εγγραφή και είναι συνδεδεμένος στο account του!
– Ο διαγωνισμός αυτός αφορά ΜΟΝΟ τις παραγγελίες που γίνονται στην Ξάνθη!

Καλωσόρισες λοιπόν και δεν μένουμε εδώ… Έρχονται κι άλλα…
Stay Tuned

 

Σχετικά Άρθρα