Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μεγάλη εκδήλωση της ΚΝΕ στην Ξάνθη «Ο καπιταλισμός γέννα κρίσεις»

kne

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

    Το Βράδυ της Πέμπτης 31 Μάρτη , πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση της Τομεακής οργάνωσης Ξάνθης της ΚΝΕ , στην πολυτεχνική Σχολή με ομιλητή τον Νίκο Αμπατιέλο , Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ . Με θέμα  : «Ο καπιταλισμός γέννα κρίσεις -πολέμους προσφυγιά . Παλεύουμε για την ανατροπή του »

Στην ομιλία του ο Γραμματέας του ΚΣ τόνισε:

” H σπουδαιότητα του να φτιαχτεί μία δυνατή Λαϊκή Συμμαχία που χρειάζεται και που είναι η μόνη σήμερα η οποία μπορεί να εμποδίσει, να καθυστερήσει μέτρα αντιλαϊκά, μπορεί να ανοίξει το δρόμο της ρήξης και της σύγκρουσης με την εξουσία των μονοπωλίων και των διεθνών συμμαχιών τους, αποδέσμευσης από όλες αυτές τις αλυσίδες, με αλλαγή τελικά τάξης στην εξουσία. Δυνατή Λαϊκή Συμμαχία που θα ενώσει όσους πλήττονται από αυτή την πολιτική, θα δίνει δύναμη σε κάθε βήμα μέχρι την επίτευξη αυτού του στόχου. Σε αυτήν την κατεύθυνση καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη. Κάθε αγώνας, μικρότερος ή μεγαλύτερος, αφήνει αντίκτυπο, είτε στην απόσπαση κατακτήσεων, είτε στην παρεμπόδιση και καθυστέρηση αντιλαϊκών μέτρων. Αν το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσο, αφήνει πολύτιμη πείρα στην οργάνωση, στη διαπαιδαγώγηση, στην εξαγωγή συμπερασμάτων για την επόμενη μάχη. ”

Τέλος, κάλεσε τη νεολαία να εμπιστευτεί την πρόταση του ΚΚΕ και τις εκτιμήσεις του , ενώ όπως είπε η ΚΝΕ παλεύει αυτή η πρόταση να γίνει κτήμα των νέων ανθρώπων γιατί είναι η πιο σύγχρονη και η μόνη λύση για ζωή με δικαιώματα, δουλεία με δικαιώματα και μόρφωση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με λαϊκό γλέντι.

Σχετικά Άρθρα