Κόμματα Τελευταία Νέα

Μαχητικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης

pame plateia pame plateia (1) pame plateia (2)

Πραγματοποιήθηκε το μαχητικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 8 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό το μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου της Π.Α.Σ.ΕΒΕ, Γιάννης Βουζαράς. «Η νέα επίθεση που εξαπολύεται σε βάρος των μικρών επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων με τη νέα φοροληστεία, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και την αύξηση της προκαταβολής φόρου να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ασφυξία και το κλείσιμο ακόμα περισσότερων μικροεπιχειρήσεων.

Χρειάζεται άμεση συσπείρωση των συναδέλφων με την Π.Α.Σ.ΕΒΕ, μακριά από τις συμβιβασμένες ηγεσίες των ΓΣΒΕΕ και ΕΣΕΕ που συμπαρατάσσονται με τους μεγαλοεπιχειρηματίες στον ευρωμονόδρομο.», τόνισε χαρακτηριστικά. Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από την Γιώτα Ρόιδου, πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων και μέλος της Γραμματείας Ξάνθης του Π.Α.ΜΕ. «Τα νέα μνημόνια διαρκείας που θέλουν να επιβάλλουν στους εργαζόμενους, πρέπει να πάρουν άμεση απάντηση με μαζική συμμετοχή στους αγώνες. Σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά σε όλους τους χώρους που ζει και εργάζεται ο λαός, να δυναμώσει η πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες.

Άμεση είναι η ανάγκη για την οργάνωση της λαϊκής αλληλεγγύης, σε κάθε άνθρωπο που νιώθει τις τεράστιες δυσκολίες και της σημερινής κατάστασης. Δεν υποχωρούμε!. Μόνος δρόμος είναι η ρήξη με την ευρωπαϊκή ένωση τους μεγαλοεπιχειρηματίες και την εξουσία τους! Να βάλουμε τις δικές μας ανάγκες μπροστά στην αδίστακτη επίθεση που δεχόμαστε. Όλοι στον αγώνα!. », τόνισε η Γ.Ρόιδου. Ακολούθησε μαχητική πορεία στις γειτονιές και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Σχετικά Άρθρα