slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μαρίνα Παυλίδου: Προσωπική επιλογή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ξάνθη (ξεκίνησε δυναμικά την προεκλογική της εκστρατεία)

Η Δικηγόρος Μαρίνα Παυλίδου που είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον νομό της Ξάνθης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της και ζητά την ψήφο όλων των συμπολιτών μας.

Αναφέρει στην πρώτη επιστολή της:

Με αίσθημα ευθύνης και χαράς, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, μετά την εμπιστοσύνη και την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ως υποψήφια βουλευτής για την εκλογική περιφέρεια Ξάνθης με την μεγάλη παράταξη της «Νέας Δημοκρατίας».

Σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που περνάει η Χώρα μας και ο τόπος μας, η Ξάνθη, οι νέοι πρέπει να βγούμε στην «πρώτη γραμμή» και να παλέψουμε για να ορθοποδήσουμε. Μέσα σε αυτό το κλίμα, αποφάσισα, όντας ελεύθερη επαγγελματίας και εργαζόμενη μητέρα ενός μικρού αγοριού, του Γιώργου, να σταθώ «στρατιώτης» για το καλό του Τόπου μας και να προχωρήσουμε μπροστά, όλοι μαζί, ενωμένοι για ένα καλύτερο Αύριο.

Η νέα γενιά πρέπει να προτάξει τα στήθη της και να είναι παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις. Όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες σε αυτόν τον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, της Ξάνθης μας.

Η Ξάνθη έμεινε πίσω. Στερήθηκε όσα της έπρεπαν. Δεσμεύομαι ότι τιμώντας ο κόσμος της Ξάνθης το πρόσωπο μου με την ψήφο του, θα βάλω τα δυνατά μου για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε όσα μας πρέπουν.

Καλώ όλους τους συμπολίτες και όλες τις συμπολίτισσες σε μια συστράτευση για να πορευτούμε μαζί, βάζοντας στόχους και με σχέδιο και με όραμα, να τους υλοποιήσουμε ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Οι νέοι μας πρέπει να είναι ΜΠΡΟΣΤΑ. Για εμένα προσωπικά είναι ένα στοίχημα. Ξέρω ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος και ο δρόμος δύσβατος και τώρα και μετά. Όμως, έχοντας εσάς δίπλα μου, νιώθω βέβαιη ότι θα οδηγηθούμε σε ΝΙΚΗ. Στη μεγάλη ΝΙΚΗ της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και στη μεγάλη ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ.

Ο Γιώργος Παυλίδης, ο πατέρας μου, εκτός των άλλων, μου έμαθε δύο βασικά πράγματα: να αγαπώ τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους του και να δουλεύω σκληρά. Κι αυτό αποτελεί τόσο τωρινή όσο και μελλοντική δέσμευση μου. Θέλω να είμαι δίπλα στον καθένα και θα είμαι παρούσα για τον καθένα και για όλους μαζί. Είναι βαθιά πεποίθηση μου ότι αν θες να πας κάπου γρήγορα και κοντά, πηγαίνεις μόνος, αν θες να πραγματοποιήσεις μεγάλα πράγματα, συνοδεύεσαι πάντα από ομάδα. Πιστεύω ότι η πολιτική δεν ασκείται με πρώτο ενικό, αλλά με πρώτο πληθυντικό, γιατί ανδρώνεσαι ως μονάδα, αλλά πετυχαίνεις ως ομάδα.

Η ελληνική οικογένεια πρέπει να αγκαλιαστεί. Οι αξίες και τα ιδανικά της πρέπει να προστατευθούν. Πιστεύω ότι η απερχόμενη γενιά θα μας δώσει τα εργαλεία και τις βάσεις, για να προχωρήσουμε μαζί, με αγάπη κι αλληλοσεβασμό ο ένας στον άλλον. Μαζί, ενωμένοι, νέοι και παλαιότεροι, να σμίξουμε τα χέρια, να διώξουμε το κατεστημένο και να προχωρήσουμε με ρήξεις και αποτέλεσμα.

Κι όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις: «Λατρεύω την αγάπη, γιατί με κάνει να σκέφτομαι. Λατρεύω τη σκέψη, γιατί με οδηγεί στην πράξη. Λατρεύω την πράξη, γιατί με κάνει ελεύθερο να σκέφτομαι και να αγαπώ.»

Ελάτε, λοιπόν, τη θεωρία να την κάνουμε πράξη και όλοι μαζί να πλημμυρίσουμε ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

Με τιμή και σεβασμό,

ΜΑΡΙΝΑ Γ. ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα