Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μανώλης Φανουράκης: Η απόρριψη από την ΝΕΡΙΤ είναι η απαρχή μίας άδικης απομόνωσης για την Πόλη μας

fanoyrkhs

Ο Μανώλης Φανουράκης, ο πρώην πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης με το που έμαθε ότι η ΝΕΡΙΤ δεν πρόκειται να μεταδώσει το Ξανθιώτικο Καρναβάλι σχολίασε τα παρακάτω: «Το καρναβάλι της Ξάνθης δεν είναι υπόθεση μόνο των διοικούντων αλλά και ευθύνη όλων των Ξανθιωτών. Η διοίκηση θα κριθεί, αλλά όλοι οι άλλοι εμείς θα πρέπει ο καθένας με οποίο τρόπο μπορεί να είμαστε κοντά σε αυτόν το μεγάλο θεσμό. Μου είπαν σήμερα ότι η ΝΕΡΙΤ δεν θα δείξει τηλεοπτικά την μεγάλη καρναβάλι κι παρέλαση.

Αν και επετειακή η φετινή χρονιά για τα 50 χρόνια του μεγάλου αυτού θεσμού αν γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς θα είναι η απαρχή μίας άδικης απομόνωσης για την Πόλη μας. Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας, ενωμένες να απαιτήσουν την τηλεοπτική μετάδοση του θεσμού αυτού από την δημόσια τηλεόραση.

Άκουσα για λύσεις από ιδιωτικά κανάλια, αλλά επειδή γνωρίζω λέω ότι τα χρήματα για να έρθει ένα ιδιωτικό κανάλι είναι πάρα πολλά και μάλλον αδύνατο στο να βρεθούν τώρα. Όπως έλεγε ένας φίλος ενωμένοι σαν γροθιά μπορούμε να νικήσουμε ένα χρυσό δάχτυλο!!!

Εξάλλου έχουμε,

Ξανθιώτη υφυπουργό,

βουλευτές οι δύο της κυβέρνησης,

Περιφερειάρχη, Δημάρχους κλπ!!!»

(σ.σ. Πραγματικά πιστεύω ότι με δυο Συριζαίους Βουλευτές και με ένα Υφυπουργό από τους ΑΝΕΛ αν δεν καταφέρουμε τελικά την μετάδοση θα είναι μεγάλη ήτα και μεγάλη υπαναχώρηση για τον νομό μας!!!)

Σχετικά Άρθρα