slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Όταν ξενυχτά ο κ. Τσίπρας όλοι οι Έλληνες ανησυχούμε» 

«Όταν ακούω τον πρωθυπουργό να λέει ότι ξενύχτησε έχω μία έντονη ανησυχία. Και την έχω αυτή την ανησυχία γιατί ο πρωθυπουργός την πρώτη φορά που ξενύχτησε μας έφερε ένα τρίτο Μνημόνιο με κόστος 100 δις στη χώρα, 15 δις νέους φόρους και περικοπές συντάξεων. Τη δεύτερη φορά που διαπραγματεύτηκε μας έφερε ένα Υπερταμείο για 99 χρόνια. Και τώρα, δεν μπορώ να ξέρω τι σημαίνει το ξενύχτι με τον κ. Ζάεφ και τι θα μας φέρει». Τα παραπάνω ανέφερε σε συνέντευξή του στον «ΣΚΑΙ» o κ. Μακάριος Λαζαρίδης  Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Καταρχήν πρέπει να πούμε ότι από τη χθεσινή συνάντηση δεν προέκυψε κάτι ιδιαίτερα καινούριο. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να υπάρξει μία λύση, η οποία θα είναι ενιαία, συνολική και τελική. Όμως. Πριν φτάσουμε στο όνομα, υπάρχουν μία σειρά άλλων ζητημάτων, τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν, όπως είναι ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων, όπως είναι τα ζητήματα της εθνότητας και της γλώσσας, όπως είναι τα ζητήματα του Συντάγματος και της αναγκαίας αλλαγής του. Συντάγματος των Σκοπίων. Και βεβαίως θα πρέπει να μην ξεχνάμε το erga omnes, δηλαδή την ίδια ονομασία και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Για τις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Η Νέα Δημοκρατία  έχει μία πολιτική κυριαρχία που φθάνει στα όρια της αυτοδυναμίας. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν αυτή την πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας και δείχνουν ότι οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάει τη χώρα παραπέρα, να επαναφέρει στη χώρα την ασφάλεια, τη σταθερότητα, την κανονικότητα και να φέρει και μία άλλη προοπτική. Δείχνουν επίσης ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι σε αποδρομή».

 

« Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «έχει ψηφίσει τη μείωση των συντάξεων για το 2019 και τη μείωση του αφορολόγητου το 2020. Είναι πολύ μεγάλο ψέμα ότι η χώρα βγαίνει από τα Μνημόνια τον Αύγουστο 2018, όταν είναι αυτή που έχει ψηφίσει μέτρα 5,2 δις από το 2019 και μετά».

Σχετικά Άρθρα