slider Καβάλα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: Το 2018 θα είναι έτος πολιτικής αλλαγής για τη χώρα. (Έτοιμος να διεκδικήσει την ψήφο του Καβαλιώτικου λαού)

Έτοιμος να διεκδικήσει την ψήφο του Καβαλιώτικου λαού στις επόμενες βουλευτικές εκλογές -όποτε αυτές διεξαχθούν- εμφανίστηκε, σε συνέντευξή του στο Kavala Portal, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ και σύμβουλος επικοινωνίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το 2018 θα είναι έτος πολιτικής αλλαγής για τη χώρα -χαρακτηρίζοντας τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως “την πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε τα τελευταία χρόνια ο τόπος”-, ενώ σχολίασε τις εξελίξεις τόσο γύρω από την υπερφορολόγηση των ελληνικών νοικοκυριών όσο και στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης μίλησε και για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων -για το οποίο έγραψε και άρθρο στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», τονίζοντας ότι “Η ελληνικότητα της Μακεδονίας και η σημαντική παρακαταθήκη του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και δεν μπορεί να παραγραφεί από κανέναν”, αλλά και για τους απολυμένους της ELFE ΑΒΕΕ (πρώην ΒΦΛ) που την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν στους χώρους εργασίας τους.








Σχετικά Άρθρα