slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο κ. Μητσοτάκης θα πάει την Ελλάδα μπροστά – Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ συντρίβεται από την πραγματικότητα»

«Οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι. Θα μας συκοφαντήσουν και θα διαστρεβλώσουν τις θέσεις μας. Αλλά, είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να πάει την Ελλάδα μπροστά». Την επισήμανση αυτή έκανε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 247 88,6» και τους δημοσιογράφους  κ. Σεραφείμ Κοτρώτσο και κυρία Έλλη Τριανταφύλλου.

«Η αλήθεια κερδίζει πάντα το ψέμα. Η λογική υποτάσσει το φανατισμό και ο λαϊκισμός συντρίβεται από την πραγματικότητα. Βλέπουμε ότι η Κυβέρνηση θα επιλέξει κατά την προεκλογική περίοδο την πόλωση. Θα επιλέξει το διχασμό. Ο ελληνικός λαός, όμως, θέλει ηρεμία, όραμα και σχέδιο για την επόμενη ημέρα, που μόνο ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να το προσφέρει», ανέφερε ακόμη ο κ. Λαζαρίδης.

Επιπλέον, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι «οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή», καθώς «η πορεία της Κυβέρνησης, που βρίσκεται σε αποδρομή, είναι προδιαγεγραμμένη».

«Εκτιμώ», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «ότι ο κ. Τσίπρας θα επιλέξει τον κατάλληλο χρόνο που θα πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μιας διαχειρίσιμης – για εκείνον – ήττας. Άρα, όποτε και να γίνουν οι εκλογές, για εμένα δεν θα αποτελέσουν έκπληξη. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, μεταξύ Ιανουαρίου – Μαρτίου η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές».

«Οφείλουμε», συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης, «ως σοβαρή Αξιωματική Αντιπολίτευση να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα και σοβαρότητα  το σχέδιο και το όραμα για την επόμενη ημέρα. Να εξηγήσουμε πως θα οδηγήσουμε την Ελλάδα στην κανονικότητα. Αυτό είναι το σημαντικό. Οι Έλληνες πολίτες κουράστηκαν, πλέον, από το λαϊκισμό. Δεν θέλουν άλλες κραυγές. Θέλουν να ακούσουν και να δουν  πολιτικές κοστολογημένες και εφαρμόσιμες».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε: «Έχω εκφράσει ένα ενδιαφέρον να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Καβάλας, εκεί όπου γεννήθηκα. Τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει ο Πρόεδρος και τα αρμόδια όργανα του Κόμματος όταν έρθει η ώρα. Η Καβάλα έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Έχει πρωτογενή τομέα, μεταποίηση, τουρισμό, πολιτισμό και, φυσικά, δυο γεωθερμικά πεδία, στο Νέστο και το Παγγαίο, τα οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε φέροντας επενδύσεις και νέες θέσεις δουλειάς».

Σχετικά Άρθρα