slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση ξεκίνησε τη θητεία της με το έγκλημα του 2015 και τερματίζει με το έγκλημα των Πρεσπών»

«Η Κυβέρνηση παραπαίει, η οικονομία σέρνεται, η κοινωνία βογγά. Ανησυχούμε για την πορεία του τόπου. Ανησυχούμε για τον ευτελισμό των θεσμών. Ανησυχούμε για τα εθνικά μας ζητήματα». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά την διάρκειαεκδήλωσης της ΝΟΔΕ Γρεβενών, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

 

«Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης στο Σκοπιανό υπήρξαν ανεκδιήγητοι», υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Μην ξεχνάμε ότι μετά την απόφαση του Βουκουρεστίου η φορά των πιέσεων στράφηκε από την Αθήνα στα Σκόπια. Μην ξεχνάμε ότι ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξε Κυβέρνηση που δέχτηκε να εκχωρήσει “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα. Ο συμβιβασμός που αποδέχτηκε η Κυβέρνηση αγνοεί την πλειονότητα των Ελλήνων. Η επιβολή της, με αποστασίες και συναλλαγές συνιστά βιασμό της βούλησης του λαού. Το περιεχόμενο της συμφωνίας είναι μαχαιριά στην ψυχή του Έθνους. Η Κυβέρνηση ξεκίνησε τη θητεία της με το έγκλημα του 2015 που κόστισε πάνω από 100 δις ευρώ και τερματίζει με το έγκλημα των Πρεσπών».

 

Αναφερόμενος στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχέδιο και πρόγραμμα. Έχουμε όραμα για την Ελλάδα του αύριο. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και είμαστε έτοιμοι για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου να έχουμε νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις, νέες θέσεις εργασίας. Μόνο έτσι θα βγούμε οριστικά από την κρίση. Μόνο έτσι θα ανακάμψει η οικονομία και θα ανασάνει η κοινωνία. Μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή. Ο κεντρικός στόχος μας έχει τρεις προτεραιότητες: Δουλειές, δουλειές, δουλειές».

Σχετικά Άρθρα