slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η διχαστική πόλωση δημιουργεί  υπόστρωμα ακόμη και για τρομοκρατικές επιθέσεις»

Για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του «ΣΚΑΙ» και της «Καθημερινής» αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», ο  κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η ακραία πόλωση και ο διχασμός που καλλιεργεί η Κυβέρνηση, σε συνάρτηση με την ανοχή της βίας, δημιουργεί ένα υπόστρωμα, ακόμη και για τρομοκρατικές επιθέσεις. Η χθεσινή επίθεση είναι μια ευθεία βολή στην Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία. Καλούμε την Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη σύλληψη αυτών των ανθρώπων», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελευθεροτυπία, η πολυφωνία κι ο πλουραλισμός δεν φιμώνονται. Και αυτό είναι ανάγκη να το αντιληφθεί πάρα πολύ καλά η Κυβέρνηση, γιατί έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν πολλές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών οι οποίες δημιουργούν ένα υπόβαθρο». 

«Θέλω», συνέχισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,  «να εκφράσω την  έντονη ανησυχία της Νέας Δημοκρατίας γιατί είναι φανερό ότι δημιουργείται μια νέα γενιά τρομοκρατών, η οποία έχει τη δυνατότητα να σκοτώσει όποτε θέλει, όπου θέλει».

Τέλος, ο κ. Λαζαρίδης υπενθύμισε το τι έγραφε η εφημερίδα «Αυγή» στις  24 Δεκεμβρίου του 2008 λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να αφιερώσω στον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, τα αντικάλαντα της “Αυγής”, της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, που έγραφε Παραμονές Χριστουγέννων το 2008: “Ω Έλατο, ω Έλατο τι ωραία που αρπάζεις, στο Σύνταγμα στο Σύνταγμα, τι ωραία που αρπάζεις, μπάτσους γεμάτο στα κλαδιά, και διμοιρίες στη σειρά. Ω Έλατο, ω Έλατο δεν θα μου τη γλιτώσεις, βρε θα σε κάψω μια βραδιά κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά”».

 

Σχετικά Άρθρα