Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Μαζεύτηκαν τα χρήματα με την βοήθεια του κόσμου! Όλες μας οι ευχές για την Μαρία Π. που αναμένει το μόσχευμα για την εγχείρησή της

Η  οικογένεια της  Μαρίας Π, της έφηβης που ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για την εγχείρηση που πρόκειται να κάνει, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο αυτόν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της οικογένειας για την εξεύρεση χρημάτων για την σοβαρή εγχείρηση που θα κάνει στην Αθήνα.

Τα χρήματα μαζεύτηκαν με την αγάπη που έδειξαν όλοι και πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Ειδικά η οικογένεια ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμων για την οικονομική βοήθεια μέσω των ενοριών.
Ειδικά τον Πολιτιστικό & Αθλητικό σύλλογο πυροσβεστών Ν.Ξάνθης όπως και τους παλαίμαχους Ασπίδας Ξάνθης, παλαίμαχους Βιστωνίδας Δ. Αβδήρων και παλαίμαχους Ηρακλή Ζυγού που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώθηκε ειδικά για την Μαρία καθώς και τον αθλητικό σύλλογο Αβάτου

Την εφημερίδα xanthinews.gr  για την βοήθεια καθώς και τις υπόλοιπες ηλεκτρονικές εφημερίδες της Ξάνθης.

Τον κόσμο που αγόρασε της λαμπάδες την Μαρίας  που εκτός που την συμβολική τιμή πολλοί έδωναν και πολύ περισσότερα χρήματα.

Όλο τον κόσμο συγγενείς, γνωστούς, φίλους και αγνώστους σε τεράστιο ευχαριστώ και ειδικά στον κ. Νίκο που βοήθησε πάρα πολύ.

Η Μαρία Π και οι γονείς της αναμένουν το κατάλληλο μόσχευμα και σε μια περίοδο έξι μηνών από τώρα που τους δόθηκε η προθεσμία θα γίνει το χειρουργείο.

Η xanthinews.gr εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στην εγχείρηση και στην Μαρία κάθε πρόοδο και υγεία

Σε μήνυμα που απέστειλε στην XANTHINEWS  ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού συλλόγου πυροσβεστών Ν.Ξάνθης Τάσος Κωνσταντινίδης τόνισε:

«Ήταν μια συλλογική προσπάθεια που ο καθένας βοήθησε τα μέγιστα για έναν τόσο ιερό σκοπό. Το βασικό είναι ότι ενώθηκε μια πόλη και οι Ξανθιώτες έδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Αναδείχθηκε η δύναμη που έχει ο αθλητισμός και παράλληλα προσπαθήσαμε να περάσουμε και ένα άλλο μήνυμα με τις προσκλήσεις σε όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες καθώς πιστεύουμε ότι η παιδεία είναι μονόδρομος και μέσω του αθλητισμού δημιουργούνται άνθρωποι με αξίες. Αν προσθέσουμε και την πετυχημένη συγκομιδή χρημάτων από τα εισιτήρια, τότε νομίζω ότι η εκδήλωση μας θεωρείται πετυχημένη. Την Μεγάλη Τετάρτη τα χρήματα αποδόθηκαν στην οικογένεια της Μαρίας. Ευχαριστώ για ακόμα μία φορά που σας έχουμε κοντά μας».

Σχετικά Άρθρα