slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μία μέρα πριν το Συλλαλητήριο της Λάρισας της 6ης Ιουνίου 2018 για τη Μακεδονία

Πραγματοποιήθηκε την 4η Ιουνίου 2018 σε άριστο κλίμα η τελευταία σύσκεψη των φορέων και συλλόγων που συνδιοργανώνουν το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία όπου και συζητήθηκαν οργανωτικά κυρίως θέματα με τη δημιουργία ομάδων εργασίας για μουσική επένδυση και συνθήματα, για περιφρούρηση και υγειονομική υποστήριξη, για θέματα εξέδρας και άλλα πολλά. Προσφώνηση συνθημάτων αλλά και ανακοίνωση προσερχομένων συλλόγων από Ιωάννη Λεβιδιώτη και Αναστασία Μυλωνά.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται:

-Η καλή οργάνωση (χάρτες πλατείας) και το πανό της εξέδρας πίσω από τους ομιλητές.

-Η επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής στον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημήτριο Παπαδημόπουλο.

-Οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών.

-Ο γνωστός κρητικός Ευάγγελος Γραμματικάκης (στη Λάρισα θα έρθουν από Κρήτη και άλλοι 4-5 κρητικοί μεταξύ αυτών και ο «γίγαντας» Γιάννης Ψαράκης).

-Οι γνωστοί αλογατάρηδες από τον Τύρναβο (ήταν και στη θεσσαλονίκη) που θα διαβούν με τα άλογά τους το κέντρο της πόλης λίγες ώρες πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου.

Ενημερωθήκαμε επίσης ότι Λ/Φ αλλά και πολλά ΙΧ οχήματα από Τρίκαλα και Καρδίτσα προσανατολίζονται να βρεθούν στο συλλαλητήριο της Λάρισας. Βόλος και Κατερίνη διοργανώνουν δικά τους. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα απόστρατου αξιωματικού από τα Τρίκαλα που ναύλωσε 4 λεωφορεία με μηδενικό κόστος για νέους κάτω των 20 ετών και μόλις 5 ευρώ για ενήλικες.

Παρακαλούμε τους φορείς που επιθυμούν να δηλώσουν την ενεργή συμμετοχή ή στήριξη τους στο συλλαλητήριο της Λάρισας να το πράττουν τηλεφωνικώς στο 6971735255 ή/και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Καλόν Αγώνα! Καλή μας Επιτυχία!!!

Σχετικά Άρθρα