slider Τελευταία Νέα

Μέτρια η έναρξη των γιορτών.. απίστευτα όμορφη η ευχούπολη…| φωτογραφίες – video

Κείμενο – φωτογραφίες Μαίρη Δαληκριάδου

Αν παραβλέψουμε το αρκετά μικρότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο από κάθε άλλη φορά στην κεντρική μας πλατεία σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 και 30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «ΕΥΧΟΥΠΟΛΗΣ» και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου από Δήμαρχο Ξάνθης Αθ. Δημαρχόπουλο μαζί του ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, Πασχάλης Λύρατζης παρέα με τον Αη Βασίλη και τα ξωτικά… υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου !!!

Στην πλατεία  παραβρέθηκε αρκετός κόσμος παρά το κρύο και απόλαυσε της εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα καθώς χόρεψαν τα παιδιά της σχολής χορού στο Δήμου, έκαναν σκανταλιές τα ξωτικά, τραγούδησε ακαπέλα η Έλσα Καριώτη ενώ ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα των Otherview.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017.

Παράλληλα ξεκινά τα καθημερινά του ταξίδια στους δρόμους της πόλης το τρενάκι των Χριστουγέννων του Δήμου Ξάνθης, για τους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους, συντροφιά με τα ξωτικά. Ώρες Λειτουργίας: 10. 00 έως 14:00 και 17.00 έως 21:00 καθημερινά, εκτός Δευτέρας και Τετάρτης. 10 00 έως 14:00 και 17.00 έως 21:00, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Αφετηρία: Πλατεία Ελευθερίας

(Η εκδήλωση απαιτούσε καλύτερη οργάνωση αφού αλλού χόρευαν τα παιδιά, αλλού ήταν η εξέδρα και άλλου η μπάντα και δεν υπήρχε οπτική επαφή και συντονισμός..του χρόνου ευχόμαστε να οργανωθούν καλύτερα. Η ευχούπολη είναι αρκετά πετυχημένη.. αύριο περισσότερα + φωτογραφίες)

Σχετικά Άρθρα