Αθλητικά Τελευταία Νέα

«Μάρσαρε» για τα καλά αυτό το Σαββατοκύριακο η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης (pics)

aytokinitistikh lesxh (15)

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι χρονομετρημένες κόντρες αυτοκινήτων από την Αυτοκινητιστική λέσχη αυτοκινήτου το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου 2015.

Κάτω από ένα καταγάλανο ανοιξιάτικο ουρανό πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι χρονομετρημένες κόντρες αυτοκινήτων από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης με παρουσία πολλών φίλων του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, αλλά και πλήθος κόσμου.  Η Λέσχη της Ξάνθης που ιδρύθηκε το 1978 έχει οργανώσει πληθώρα αγώνων και τεστ μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ προσπαθεί να προσελκύσει όλο και περισσότερους φίλους της αυτοκίνησης. Μέσα από τις δραστηριότητες της λέσχης ο σκοπός είναι η ανάδειξη του ασφαλούς μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας και η παρότρυνση προς τους νέους ανθρώπους για την αξία των οργανωμένων αγώνων σε ειδικές πίστες με την καλύτερη ασφάλεια  επενδύοντας άμεσα στην οδική συμπεριφορά όλων μας και ειδικά των παιδιών μας. Ταυτόχρονα η δραστηριότητα αυτή υποστηρίζει έμμεσα πλήθος επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Νομό μας.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεων για την υποστήριξη τους, στον Δήμο Ξάνθης, στην ΣΕΚΕ Α.Ε για την συμπαράσταση τους και ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ’ Σώμα Στρατού για το άμεσο ενδιαφέρον και την θετική εισήγηση για την χορήγηση του συγκεκριμένου χώρου.

Η διοργάνωση έγινε κάτω από τις ιδανικές συνθήκες με τον καταγάλανο ουρανό να είναι σύμμαχος των αθλητών όσο και του κοινού που την παρακολούθησε. Οι χρονομετρημένες κόντρες περιλάμβαναν « φτιαγμένα μικρά » που νόμιζες ότι βγήκαν από έργο επιστημονικής φαντασίας όσο και μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες. Η αναμονή πριν το τεστ όσο και οι κούρσες αποζημίωσαν τους φίλους που παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Η παρουσία δε του ωραίου φύλλου με τίτλο μάλιστα της 3η θέσης πέρσι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα έδωσε ελπίδες για κάτι πολύ ενδιαφέρον που αναπτύσσετε στην Ξάνθη.

Στα αυτοκίνητα είχαμε κλασικά μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους … φτιαγμένα όμως με πολύ μεράκι και « δυναμωμένα » από πραγματικούς τεχνίτες και λάτρεις των μηχανών. Τα 260 – 300 ή 350 άλογα ήταν … αχαλίνωτα στο να ξεχυθούν στην πίστα.

Στον χώρο του Στρατιωτικού αεροδρομίου εκτός από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες είχαμε και άλλους εξωτικούς επισκέπτες όπως αυτά τα 4Χ4 με τις απίστευτες κλίσεις σε έδαφος αυτοκίνητα που ερωτεύτηκαν πολλοί οδηγοί όπως αυτή την Alfa Romeo GTV ένα αμάξι που άφησε εποχή, αλλά και ένα αμερικάνικο φτιαγμένο με την θηριώδη μηχανή των 2.000 αλόγων !!!! . Η εμφάνιση του βέβαια θύμιζε βάρκα αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα ….. Την παράσταση αλλά και ματιές όλο … ζήλια έκλεψε μια κατακόκκινη ferrari ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακοί που ήθελαν και τα ψητά τους. Καλά τα άλογα και τα λάδια και τα λάστιχα αλλά διοργάνωση χωρίς σουβλάκι και λουκάνικο στα κάρβουνα δεν γίνεται.  Αθάνατοι Έλληνες !!!.

Την Ασφάλεια και την προστασία της διοργάνωσης, των μηχανοκινήτων και του κοινού είχε η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του Κώστα Καφφετζή CONCEPTS SECURITY με το προσωπικό της να ελέγχει και να επιτηρεί όλο τον χώρο της διεξαγωγής των αγώνων.

aytokinitistikh lesxh (15) aytokinitistikh lesxh aytokinitistikh lesxh (1) aytokinitistikh lesxh (2) aytokinitistikh lesxh (3) aytokinitistikh lesxh (4) aytokinitistikh lesxh (5) aytokinitistikh lesxh (6) aytokinitistikh lesxh (7) aytokinitistikh lesxh (8) aytokinitistikh lesxh (9) aytokinitistikh lesxh (10) aytokinitistikh lesxh (11) aytokinitistikh lesxh (12) aytokinitistikh lesxh (13) aytokinitistikh lesxh (14)

Σχετικά Άρθρα