slider Κουζίνα Τελευταία Νέα

Μάθε που μπορείς να βρείς στην Ξάνθη τα εξαιρετικά ανεπεξέργαστα μέλια Ταϋγέτου | δές τις ιδιώτητές τους

Εξαιρετικό Πευκόμελο Ταϋγετου,ανεπεξέργαστο. Το μέλι από πεύκο βρίσκεται κυρίως σε πευκόφυτες περιοχές. Τρώγεται αυτούσιο Έχει μοναδικό πλεονέκτη μα ότι είναι θαυμάσιο φάρμακο για παθήσεις του λαιμού. Το μέλι χάρις στη μοναδική σύνθεσή του δίνει δύναμη και ενέργεια στον οργανισμό, ρυθμίζει το μεταβολισμό και θωρακίζει τη σωματική και ψυχική υγεία. Συνιστάται σε όλες τις δίαιτες και σε άτομα όλων των ηλικιών.

Μέλι από άνθη Πορτοκαλίας ακατέργαστο από τον ορεινό Ταϋγετο. Γλυκιά φρουτώδης γεύση. Αποκαλείται μέλι της ομορφιάς για τις άριστες καλλυντικές του ιδιότητες. Περιέχει πολλές βιταμίνες και επιδρά αγχολυτικά και καταπραϋντικά.

Μέλι από έλατο ακατέργαστοΤαϋγετου. Σε ορεινές περιοχές βρίσκουμε το θαυματουργό μέλι από έλατο. Είναι το πιο γνωστό μέλι από μελιτώματα μετά το πευκόμελο. Θεωρείται ιδανικό για παθήσεις του στομάχου και του εντέρου ενώ βοηθάει και στην αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος.

Μέλι εξαιρετικής ποιότητας ακατέργαστο από τις ορεινές περιοχές Ταϋγετου. Το θυμαρίσιο μέλι έχει εξαιρετικό άρωμα και γεύση και αποτελεί άριστο τονωτικό. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθάει στη γρήγορη επούλωση πληγών. Θεωρείται η καλύτερη ποικιλία παγκοσμίως, λόγω της εξαιρετικής γεύσης, του χρυσαφένιου χρώματος και των πολυάριθμων θρεπτικών του ιδιοτήτων. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα κι αμινοξέα.

Μέλι ιδιαίτερο με ξεχωριστό άρωμα και γεύση Ευκαλύπτου σε συνδυασμό με αντιφλεγμονώδη δράση. Αντισπασμωδικό, αντισηπτικό, αντιβακτηριακό. Τονώνει τον οργανισμό. Καλή θεραπεία για αναπνευστικά προβλήματα, καλό αντισηπτικό με αντιμικροβιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται και για επούλωση πληγών, έλκη, εγκαύματα, κοψίματα, εκδορές και πληγές.

Επισκεφτείτε μας και ανακαλύψτε τη γεύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Green Family – Το Ελληνικόν, Δαγκλή 27 (Εμπορικό cosmos center) Ξάνθη.

Σχετικά Άρθρα