slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Μάθε γιατί χρειάζεσαι- σήμερα κιόλας- μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ φωτογράφηση για τα προϊόντα που ανεβάζεις στο Facebook ή το e-shop σου

Στον πραγματικό κόσμο η βιτρίνα της επιχείρησής σας, θέλετε να είναι ελκυστική και σωστά διαρρυθμισμένη, ώστε να προσδίδει στα προϊόντα σας, την αίγλη που τους αρμόζει. Οι περαστικοί θα θαυμάσουν τα μοναδικά προϊόντα σας και την καλοστημένη βιτρίνα σας αλλά και τις απίστευτες τιμές σας, με αποτέλεσμα να πεισθούν να μπουν στο κατάστημά σας και ίσως να γίνουν και πελάτες σας. Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις της Ξάνθης που πληρώνουν ντεκορατέρ για να τους «φτιάξει» κάθε τόσο την βιτρίνα τους.

Στον κόσμο του ίντερνετ η σελίδα σας στο Facebook και πολύ περισσότερο τα προϊόντα μας στο e-shop που έχουμε φτιάξει, θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο καλοστημένα με την πραγματική βιτρίνα του καταστήματός σας, αφού αυτή είναι η εικονική βιτρίνα της επιχείρησής σας και πολλές φορές με περισσότερο κοινό απ ότι η πραγματική σας.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που κοινοποιείτε στα Social media και στο e-shop σας, θα πρέπει να είναι το ίδιο καλές και καθαρές με το πραγματικό προϊόν όπως και το κείμενο που θα τις συνοδεύει. Εμείς στην «business content creators Σταύρος Καρυπίδης», αναλαμβάνουμε την φωτογράφηση των προϊόντων σας, των πιάτων και των ποτών σας, αν διαχειρίζεστε κάποιο εστιατόριο ή καφέ- μπαρ αλλά και ρούχα και κοσμήματα αν πρόκειται για κάποιο e-shop, σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ακόμη αναλαμβάνουμε να φωτογραφήσουμε τους χώρους του καταστήματός σας εσωτερικά και εξωτερικά με επαγγελματικό εξοπλισμό φώτα κλπ- ακόμη και με λήψεις Dorne (εναέριες) ώστε να αναδειχθεί η κάθε ξεχωριστή λεπτομέρεια του χώρου σας.

Δίνουμε, τέλος στις ερασιτεχνικές λήψεις με τα κινητά τηλέφωνα και τις σκοτεινές φωτογραφίες που περισσότερο προσβάλλουν την επιχείρησή μας παρά την διαφημίζουν. Δίνουμε στην επιχείρησή σας την προβολή που τις αξίζει!

 

Πληροφορίες business content creators Σταύρος Καρυπίδης τηλ. 2541076950 και 6947267737

 

Σχετικά Άρθρα