Κόμματα Τελευταία Νέα

Λ. Αυγενάκης: Πρόσληψη 230 υπαλλήλων στο ΜΕΤΡΟ, 3 ημέρες πριν το δημοψήφισμα !!!

«Μετά τον προκλητικό διορισμό -μόλις χθες- του κ. Ιωάννη Μπενίση, συντρόφου της Περιφερειάρχη Αττικής Κας Ρ. Δούρου στη θέση του Προέδρου της ΕΥΔΑΠ, λίγες ώρες πριν την χρεοκοπία της χώρας, οι ενορχηστρωτές της ταπείνωσης των Ελλήνων και φυσικοί αυτουργοί της καταστροφής της χώρας, προχωρούν σε προσλήψεις 230 υπαλλήλων στο ΜΕΤΡΟ.

Μετά από 5 μήνες παλινωδιών και ερασιτεχνισμών ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζης και ο Αν. Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ. Κατρούγκαλος, «περήφανοι και αξιοπρεπείς» κατά τ’ άλλα, επιλέγουν σκανδαλωδώς να υπογράψουν την απόφαση επαναπρόσληψης των 230 απολυμένων, σήμερα, μόλις 3 ημέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Και όλα αυτά, λίγη ώρα πριν ο κ. Κατρούγκαλος μεταβεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για να προπαγανδίσει υπέρ του ¨ΟΧΙ¨.

Την ώρα που η χώρα καταρρέει, που οι συνταξιούχοι σχηματίζουν ουρές έξω από τράπεζες για να πάρουν μέρος της σύνταξής τους, που κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα έχει νεκρώσει, η Κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με την κατάσταση συντριβής που έχει προκαλέσει στη χώρα μας, αναλώνεται σε απεγνωσμένες προσπάθειες ενίσχυσης του πελατειακού κράτους».

Γραφείο Τύπου

Λευτέρη Αυγενάκη

Βουλευτή Ηρακλείου

Σχετικά Άρθρα