slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Λ. Αυγενάκης: Η ριζική ανανέωση -που σπάει στεγανά και προκαταλήψεις- γίνεται πράξη στη Νέα Δημοκρατία

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την ανακοίνωση των νέων Γραμματέων και Αναπληρωτών Γραμματέων της ΝΔ

 «Η ριζική ανανέωση -που σπάει στεγανά και προκαταλήψεις- γίνεται πράξη στη Νέα Δημοκρατία.

Μια φρέσκια, ισχυρή και με προσόντα ομάδα, είναι έτοιμη να αγωνιστεί δίπλα στον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα στελέχη του Κόμματος.Οι νέοι Γραμματείς και οι αναπληρωτές τους θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Η παράταξή μας επιτυγχάνει υψηλό βαθμό ανανέωσης του οργανωτικού ιστού της. Στο επίκεντρο του νέου σχήματοςβρίσκεται ο άνθρωπος, συστήνοντας τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής, τη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑΜΕΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τη Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Παράλληλα, αναβαθμίζονται οι Γραμματείες Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Προγράμματος, Επιστημονικών Φορέων, Παραγωγικών Τομέων, Οικουμενικού Ελληνισμού, Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε., Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, Αγροτικών Φορέων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Οργανωτικού, Τέως Βουλευτών – Ευρωβουλευτών – Πολιτευτών.

Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή και αποτελεσματική συνεργασία στα νέα στελέχη του Κόμματός μας που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης.

Ευχαριστώ θερμά για την εξαιρετική και αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.

Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα απερχόμενα στελέχη καιυποψήφιους -από εχθές- Βουλευτές του Κόμματός μας!»

Σχετικά Άρθρα