slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Λαχανοσκουπιδότοπος !!!! | Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο ντροπής

Περνούσα σήμερα από την περιοχή των λαχανόκηπων και είδα ότι η κατάσταση που επικρατεί μέσα στο χώρο αυτό του Δήμου Ξάνθης τον οποίο έχει παραχωρήσει σε πολίτες της πόλης για να καλλιεργούν τα ζαρζαβατικά τους έχει μετατραπεί εδώ και αρκετό καιρό σε ένα μεγάλο σκουπιδότοπο…

Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες στην είσοδο και αριστερά υπάρχει ένας μεγάλος σκουπιδότοπος.

Υπάρχει λοιπόν ένας μεγάλος σκουπιδότοπος οποίος έχει σκουπίδια έχει διάφορα χόρτα και διάφορα απομεινάρια από τους λαχανόκηπους των πολιτών τα οποία κανονικά θα έπρεπε κάποιος να τα καθαρίζει. Στους διαδρόμους υπάρχει μια απαράδεκτη κατάσταση  με λάσπες αλλά και με διάφορα αντικείμενα τα οποία έχουν αφεθεί η δεξιά κι αριστερά.

Εικόνα η οποία δεν τιμά το Δήμο Ξάνθης και νομίζω ότι θα πρέπει να απομακρυνθούν όλα αυτά και να υπάρξει μια παρέμβαση των υπηρεσιών ώστε να έρθουμε σε μια πιο αξιοπρεπή κατάσταση.

Επίσης τα παρτέρια γύρω-γύρω είδα ότι και αυτά είναι προβληματικά νομίζω ότι ο Δήμος θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια στο χώρο αυτό ώστε να έρθει σε ένα επίπεδο αξιοπρεπές.

Αυτά και θα επανέρθω.

Σταύρος Καρυπίδης

Σχετικά Άρθρα