Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Λίγες σκέψεις από τους διοργανωτές μετά τον αγώνα Twin drift 2015

drift xanthiss 2h mera (25)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Α.ΛΕ.Ξ. πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία τον αγώνα TWIN DRIFT με 25 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ετησίους υποστηρικτές μας (χορηγούς ) καθώς και στον μέγα χορηγό του αγώνα μας ( ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΓΚΙΚΑΣ )
Ο αγώνας TWIN DRIFTING ΞΑΝΘΗΣ 2015 έγινε υπό την αιγίδα του δήμου Ξάνθης και δήμου Αβδήρων.
Τον αγώνα μας τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος αθλητισμού κυρία Παρτσαλίδου Δέσποινα η οποία έκανε και τις απονομές στην κορυφαία κατηγορία των αθλητών του TWIN DRIFT , σε επίσημη δήλωση της είπε ότι έμεινε έκπληκτη από το θέαμα που παρουσίασαν οι αθλητές μας και υποσχέθηκε να είναι αρωγός της λέσχης μας σε κάθε τι που θα ωφελεί και θα προβάλει την πόλη μας.
Παρών στον αγώνα μας όλο το διήμερο ήταν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος του δήμου Ξάνθης Erkan Kiratzi ο οποίος επόπτευε την όλη διοργάνωση μας και τον ευχαριστούμε θερμά για τα καλά του λόγια και την παρουσία του δίπλα στους αθλητές μας .
Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ιδιαίτερα τον κύριο ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΝΙΚΟ για την διαμεσολάβηση του για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του αγώνα μας και ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ευχαριστούμε επίσης…………
Την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης , και ιδιαίτερα την τροχαία Ξάνθης
Την πυροσβεστική υπηρεσία Ξάνθης
Τις οδικές βοήθειες του νομού μας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του σωματείου επισκευαστών αυτοκινήτων κύριο Ιωαννίδη Κωνσταντίνο για την αφιλοκερδή πρόσφορα του στην Α.ΛΕ.ΞΑΝΘΗΣ όλο το διήμερο του αγώνα μας.
Με τον καιρό τελικά να μην είναι σύμμαχος μας, λόγο της υπερβολικής ζέστης ((αν και είχαμε προβλέψει και είχαμε 140μ τέντες για τους φίλους θεατές μας ,κάτι που δεν έγινε πότε και πουθενά στην Ελλάδα σε αγώνα αυτοκινήτων )) ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά ο αγώνας μας.
Με πάμπολλους χορηγούς επικοινωνίας (((20 στο σύνολο!!!!!))) θα περιμέναμε να ξεσηκωθεί η Θράκη μας , κάτι τέτοιο όμως δεν επετεύχθη …………
Όπως επίσης θα θέλαμε και πολύ περισσότερους φίλους του μηχανοκίνητου σπορ να είναι ενήμεροι και να υποστηρίξουν ένα γεγονός, που ήταν μοναδικό ακόμη και σε επίπεδο πανελληνίου πρωταθλήματος, πόσο μάλλον για την περιοχή της Αν. Μακεδονίας & Θράκης .
Ωστόσο οι θεατές που μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε για αυτό απόλαυσαν ένα μοναδικό και συναρπαστικό θέαμα παρόλα αυτά ήταν λιγότεροι του αναμενόμενου
Κάτι το οποίο βάζει σε προβληματισμό το Δ.Σ της Autolesxi Xanthis εάν θα πρέπει να ξανά επιχειρήσει να διοργανώσει αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου στο άμεσο μέλλων στην Ξάνθη μας .
Εκτός βέβαια εάν αλλάξει κάτι δραματικά στην υποστήριξη της Α.ΛΕ.ΞΑΝΘΗΣ από τους τοπικούς φορείς της πόλης μας ,και που από ότι γνωρίζουμε και ακούμε θέλουν και θέτουν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας ως προτεραιότητα ,αυτό όμως απαιτεί τόλμη και αποφασιστικότητα στις αποφάσεις τους όταν πρόκειται για τέτοια αθλητικά γεγονότα που προβάλουν την Ξάνθη μας πανελληνίως με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
Η Αυτοκινητιστική λέσχη Ξάνθης έθεσε με απόλυτη επιτυχία τα θεμέλια για την διεξαγωγή αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος DRIFT για το 2016 στην ΞΑΝΘΗ .
Η τοπικοί κοινωνία και οι φορείς της πόλης μας μπορούν να υποστηρίξουν ένα τόσο μεγάλο γεγονός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ???????????
Η μήπως είμαστε πολύ μικροί σαν πόλη και ακόμη πιο μικροί ως προσωπικότητες ώστε να παίρνουμε θετικές πρωτοβουλίες για την προβολή και την ανάπτυξη του τόπου μας ?
Μήπως θέλουμε απλά μια υποβαθμισμένη Θράκη γιατί έτσι μπορεί να βολεύει κάποιους ?.
ΌΧΙ εμείς οι πολίτες της Θράκης θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε κάθε τι που μπορεί να υποβαθμίζει την πατρίδα μας και η Θράκη είναι η πατρίδα μας .

Σχετικά Άρθρα