slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Λέβητας: Η «καρδιά» του συστήματος θέρμανσης! Αναβάθμισε το σύστημά σου με χρήματα από το «Εξοικονομώ Κατ Οίκον»

Στις επεμβάσεις του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ Οίκον» περιλαμβάνεται η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης. Συμπεριλαμβάνονται, λοιπόν, οι λέβητες, γι αυτό βιαστείτε!

Στο διάστημα Οκτώβριος- Νοέμβριος 2017 πρόκειται να τρέξει το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον». Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους και αφορά στο σύνολο των δεκατριών περιφερειών της χώρας. Τα ποσοστά επιχορήγησης φτάνουν έως και 70%!

Στο φετινό πρόγραμμα, εκτός από τη θερμομόνωση και την αντικατάσταση κουφωμάτων, προβλέπονται και αλλαγές για αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης [συμπεριλαμβάνονται αντλίες θερμότητας, η αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης (λέβητες) και του δικτύου διανομής, τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ].

 

Αν είστε στην Ξάνθη Κομοτηνή ή Καβάλα και θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας (σε θέρμανση, ηλιακό, θερμομόνωση, αλλαγή κουφωμάτων, τέντες, φωτοβολταϊκά κλπ), μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και να έχετε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και σύνταξη φακέλου από τον Μηχανολόγο Μηχανικό Ιωάννη Διαμαντίδη και τους συνεργάτες του.

 

Ο κ. Διαμαντίδης είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των τραπεζών που δουλεύουν το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε καν την τράπεζα. Η αίτησή σας θα διεκπεραιωθεί από την Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης και ο φάκελός σας θα κατατεθεί ολοκληρωμένα και ΔΩΡΕΑΝ.

Οι χρόνοι είναι πιεστικοί. Το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό αιτήσεων και ανοίγει τέλος Οκτωβρίου 2017. Στο προηγούμενο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» η Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης ενέταξε δεκάδες φακέλους για την Ξάνθη οι οποίοι εγκρίθηκαν ομαλά και τα έργα υλοποιήθηκαν επιτυχώς.

Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

 

 

Και κάτι για την συντήρηση μιας και έσφιξε ο καιρός

Η συντήρηση του καυστήρα και ο καθαρισμός του λέβητα αποτελούν τις δύο σημαντικότερες ενέργειες για την καλή λειτουργία του συστήματος. Καλό είναι να γίνονται κατά διάρκεια του φθηνοπώρου, όταν, δηλαδή, δεν χρησιμοποιούνται!

Το ιδανικό είναι η συντήρηση να πραγματοποιείται από πιστοποιημένο τεχνικό και να περιλαμβάνει καθαρισμό του λέβητα, ρύθμιση του καυστήρα, μέτρηση και ανάλυση καυσαερίων και να συνοδεύεται από έκδοση του αντίστοιχου φύλλου ελέγχου.

Σχετικά Άρθρα