Γενική

Λάσπη… (η)


Προς τη… σοσιαλιστική κυβέρνηση του Σ. Ξυνίδη και των άλλων «παιδιών»! Δυο χρόνια μόλις στην εξουσία κατορθώσατε τα ακατόρθωτα: Ξεδοντιάσατε μισθωτούς και συνταξιούχους Ξανθιώτες.
Ετοιμάζετε εκατοντάδες συμπολίτες για την εφεδρεία. Άλλες χιλιάδες στείλατε στην ανεργία.
15.000 έφτασαν οι άνεργοι στον ΟΑΕΔ Ξάνθης, το έχετε υπόψη σας κύριοι βουλευτές;
Κάθε μέρα που περνάει, οδηγείτε στο κλείσιμο των μαγαζιών τους, επαγγελματίες και εμπόρους. Γεμίσατε τη χώρα με λαθρομετανάστες, Βούλγαρους Πακιστανούς και άλλους κι ανεβάσατε την εγκληματικότητα εκεί, που ποτέ δεν έχει φτάσει.
Καταφέρατε να έχετε τα σχολεία υπό καταλήψεις. Παραδώσατε τη χώρα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Διώχνετε τον ανθό της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό!!! Φίλος μου έφυγε για την Αγγλία μαζί με την οικογένειά του στα 35 του, ξεφτίλες…
Κι αφήσατε την πατρίδα να τη διοικούν η φρουϊλάιν Μέρκελ κι ο μεσχέ Σαρκοζί. Αλήθεια, είστε τόσο αναίσθητοι, που να μη νοιώθετε ότι έπρεπε ήδη να έχετε φύγει; Να έχετε πάει σπίτι σας; Φύγετε επί τέλους. Όποιοι και νάρθουν, δεν είναι δυνατό να είναι χειρότεροί σας!!!!
Και το άλλο,
Μην νομίζεται ότι ο κόσμος είναι χαζός και δεν ξέρει ότι όλοι εσείς οι υπουργοί καλοπερνάτε!!! Απλά κρατάει ο Ξανθιώτης μικρό καλάθι για μετά τις εκλογές… όταν και θα πάρει την εκδίκησή του με την ψήφο του…

Σχετικά Άρθρα