Γενική

Λάσπη…(η)

Πω πω πω τι κάνανε πάλι με το κούρεμα του 50%. Και μου αρέσει που πανηγύριζαν χθες το πρωί οι ΠαΣΟΚοι της Ξάνθης…
Βρε με την απόφαση αυτή και εκείνοι ακόμα που ζούσαν στην πόλη μας πιο άνετη ζωή μοιάζουν να δυσκολεύονται πια στις μέρες μας. Όλοι αυτοί οι… νεόπλουτοι που παλιότερα έβγαιναν συνέχεια και ξόδευαν αβέρτα- κουβέρτα, άρχισαν εδώ και μήνες να μαζεύονται για τα καλά… Και τώρα; Τι θα γίνει τώρα;
Βγαίνεις, για παράδειγμα, μία βόλτα στο κέντρο και δεν βλέπεις πια όλες εκείνες τις φρεσκοαγορασμένες και καλογυαλισμένες τζιπάρες, με τους οδηγούς τους να κοιτούν περιφρονητικά τους… πληβείους δεξιά και αριστερά στα πεζοδρόμια!
Σπάνια πλέον κυκλοφορεί στο δρόμο καμιά αστραφτερή και πανάκριβη αμαξάρα. Μικρά και ταπεινά τσικουετσέντο, άτος, κα, έχουν πλημμυρίσει το κέντρο. Συμφέρουν, βλέπεις, αφού καίνε λιγότερο, ενώ και οι φόροι τους είναι πιο χαμηλοί.
Και όσοι για λεζάντα αγόρασαν πριν λίγα χρόνια μεγάλο αυτοκίνητο τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει που αποφάσισαν να αλλάξουν το παλιό καλό Ι.Χ. τους.
Κι αυτό γιατί μόνο μέχρι τις γιορτές θέλει 1.500 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας και εισφορές. Άσε που τους αφήνει και η βενζίνη, μιας και το «θηρίο» είναι κυριολεκτικά αχόρταγο!
Πάμε όλοι μαζί μετά το κούρεμα του 50% να αναφωνήσουμε ΠαΣΟΚ!!! ΠαΣΟΚ!!! ΠαΣΟΚ…

Σχετικά Άρθρα