Γενική

Λάσπη…(η)

Πρωτοφανής η πολιτική κρίση στην Ελλάδα, και είναι πραγματικά πρωτόγνωρες οι εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου, τον σουρεαλισμό στο μεγαλείο του!!! Ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Παρασκευής έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου και ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να… παραιτηθεί ο πρωθυπουργός. Και επιτέλους το έκανε!!! Το «παιδί» παράτησε την καρέκλα του. Αφού βέβαια «έκλαψε», «παρακάλεσε» και όλα τα υπόλοιπα.
Μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, να ρωτήσουμε το εξής: Αλλάζουμε πρωθυπουργό για να εφαρμόσει νέα πολιτική ή ψάχνουμε νέο πρόσωπο που θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική; Εξυπηρετώντας την Μέρκελ και τον Σαρκοζί; Αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο και ο Σαμαράς, να είναι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα φάει το κράξιμο της αρκούδας.
Και μια αγγελία που μου έστειλε η κυβέρνηση πριν λίγο για δημοσίευση. Λόγω του επείγοντος (διαδικασία πτώχευσης) από κράτος της Ε.Ε. αναζητείται πολίτης, νέος εμφανισιακά και άφθαρτος πολιτικά, για θέση πρωθυπουργού. Προϋπόθεση η καλή (ελλείψει αυτού η μέτρια) γνώση οικονομικών. Απαραίτητη η άριστη γνώση της Γερμανικής Γλώσσας. Προσφερόμενη αμοιβή ικανοποιητική (και μπόνους), εταιρικό Ι.Χ. και κινητό, δωρεάν διαμονή σε ευήλιο και ευάερο μέγαρο που διαθέτει ελικοδρόμιο, άφθονα ταξίδια στο εξωτερικό. Πληροφορίες: Βουλή των Ελλήνων.
Και μια ευχή αδέλφια: Μετά τον Παπανδρέου άλλο κακό να μην μας βρει…

Σχετικά Άρθρα