Αγροτικά Τελευταία Νέα

Κύκλωμα στην Δράμα ελληνοποιούσε κλεμμένα τρακτέρ και τα πουλούσε σε ανυποψίαστους αγρότες!!!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή αγροτικού μηχανήματος, που είχε διαπραχθεί το βράδυ της 3-5-2015, σε αγροτική περιοχή των Λευκογείων Δράμας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι (6) ατόμων, τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 50, 49, 48 και 45 ετών και δύο αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, ενός 60χρονου και μιας 41χρονης, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφίας και ψευδορκίας.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι τρεις δράστες, ηλικίας 50, 49 και 48 ετών, την 3-5-2015 το βράδυ, αφαίρεσαν από αγροτική περιοχή των Λευκογείων Δράμας, ένα αγροτικό μηχάνημα, το οποίο στη συνέχεια διέθεσαν στον 45χρονο.

Ακολούθως, στην προσπάθεια τους να παραπλανήσουν τις αστυνομικές αρχές κατά τη διενέργεια έρευνας σχετικά με την προέλευση του αγροτικού μηχανήματος, παρουσίασαν πλαστό παραστατικό αγοροπωλησίας από τη Βουλγαρία, το οποίο, όπως προέκυψε προμηθεύτηκε ο 50χρονος από τους δύο αλλοδαπούς δράστες.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εντοπίσθηκε το αγροτικό μηχάνημα στον αύλειο χώρο της επιχείρησης του 45χρονου, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα