slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κόντρα χωρίς ουσία στην Περιφέρεια ΑΜΘ… ο Μέτιος διέγραψε τον Αμοιρίδη… λάθος τακτική

Με μια λάθος κατά την γνώμη μου τακτική ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος προχώρησε στην διαγραφή από τον συνδυασμό Αναγέννηση του Ξανθιώτη Περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Αμοιρίδη, πράγμα που για μένα είναι δείγμα αδυναμίας. Νομίζω ότι ούτε πρόκληση υπήρξε δημόσια από τον κ. Αμοιρίδη, ούτε και ο κ. Μέτιος έπρεπε να τον διαγράψει πριν τον ακούσει τουλάχιστον τι έχει να πει!!! Τον διέγραψε με βάση αυτά που του είπαν άλλοι χωρίς καν να τον καλέσει να μιλήσουν; Έκπληξη μου προκαλεί μάλιστα και η στάση τόσο του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη όσο και των άλλων περιφερειακών συμβούλων της Ξάνθης που δεν έχουν πει λέξη για το θέμα… (Κρίμα).

Η Ανακοίνωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου σχετικά με το θέμα

Κομοτηνή, 24.8.2017

Από την επόμενη κιόλας μέρα της παραίτησής του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης επέλεξε να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο, σε απόσταση από την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, αγνοώντας τις επανειλημμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις που του έγιναν. Για να δικαιολογήσει την επιλογή του αυτή προσπαθεί να εμφανιστεί ως μοναδικός εκφραστής του οράματος του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη.

Επειδή όμως κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του πάνω από την Περιφέρεια, την παράταξη και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και επειδή δεν υπάρχει χρόνος να ασχολούμαστε παρά μόνο με το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, αποφάσισα να διευκολύνω τον κ. Αμοιρίδη στις επιλογές του.

Ανακοινώνω λοιπόν ότι θα είναι εκτός του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

 

Η απάντηση του Μιχάλη Αμοιρίδη

Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του κου Χρήστου Μέτιου, διότι δεν είχα κάποια σχετική συζήτηση μαζί του. Είναι πρωτότυπο!

Τα περί έργου και οραμάτων τα αφήνω στην κρίση των πολιτών.

H θέση μου είναι και παραμένει στην Περιφερειακή Αναγέννηση (του Γιώργου Παυλίδη) και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητεί αυτή την επιλογή μου.

Είμαστε άνθρωποι και το μέλλον κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ευχαριστώ τον κ. Μέτιο για την συνεργασία μας, του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια και όλοι μας να είμαστε καλά το 2019.

Μιχάλης Αμοιρίδης

Σχετικά Άρθρα