slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κόβουν “αβέρτα” το νερό στο Σέλερο. Οι κάτοικοι ζητούν μικρή παράταση από την ΔΕΥΑΑ και τον Δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη…

Αρκετά τηλέφωνα δέχομαι από το πρωί από κατοίκους του Σελέρου όπου τα συνεργεία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης ανδήρων ΔΕΥΑΑ κόβουν από το πρωί αβέρτα το νερό στα σπίτια των φτωχών κατοίκων που έχουν χρέος.
Δεν πέρασαν καλά καλά ούτε 10 μέρες από το Δελτίο τύπου που έβγαλε ο Δήμος Αβδήρων και τα συνεργεία πιάσανε δουλειά για να κόψουν τα νερά.
Όπως μας λένε οι κάτοικοι δεν είχαν καμία ενημέρωση πριν για το γεγονός αυτό και φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν όχι η κακοπληρωτές οι οποίοι έχουν χρήματα και θα πάνε να κάνουν την επανασύνδεση του ρολογιού τους αλλά όσοι είναι φτωχοί και δεν έχουν να πληρώσουν.
Καλό με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΑ και τον ίδιο το δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη να σταματήσουν τις διακοπές νερών, να επανασυνδέσουν ότι κόπηκε απροειδοποίητα, να ενημερώσουν πρώτα όλο τον κόσμο και να δώσουν μία καλή προθεσμία. Στην συνέχεια πρέπει να κάνουν και κάτι που είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ να γίνει. Να βρουν τρόπο να εντοπίσουν όσους έχουν οικονομικό πρόβλημα και να μην τους κόψουν το νερό!!!

 

Σχετικά Άρθρα