slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Κρίμα Μπάμπη μου να γίνεται ρεντίκολο για άλλη μια φορά ο Δήμος μας… δείτε τι λέει ο Φανουράκης

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ: Οι υπαίτιοι μίας θεσμικής ανωμαλίας και μίας ακόμη ταπεινωτικής ήττας για το Δήμο Ξάνθης

ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ:
Οι υπαίτιοι μίας θεσμικής ανωμαλίας και μίας ακόμη ταπεινωτικής ήττας
για το Δήμο Ξάνθης
Τελικά, «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις», η πολύκροτη απόφαση για την αγορά του Παιδικού Σταθμού – όπως είχαμε δυστυχώς προβλέψει – για λόγους μη ύπαρξης απόλυτης πλειοψηφίας ΚΑΤΕΠΕΣΕ στον έλεγχο νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!!!
Αυτό όμως που έμεινε και ΙΣΧΥΕΙ είναι η γενικότερη αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του δίδυμου Δημαρχόπουλου – Δρεμσίζη – στην προκειμένη περίπτωση «εφηύραν» πλειοψηφία ενώ δεν υπήρχε – η οποία τείνει να γίνει πλέον κανόνας στη λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, καθώς και οι δύο εξελίσσονται σε παράγοντες αποσταθεροποίησης και απομάκρυνσης από κάθε κανονικότητα, από κάθε λογική και από κάθε αλήθεια….
Με τακτικισμούς, γραφικότητες και πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση λοιπόν οι δύο κυριότεροι θεσμικοί παράγοντες της πόλης – ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου – προσπαθούν να επιβάλουν θέσεις και αντιλήψεις πρωτόγνωρες για τη λειτουργία ενός οργάνου γυρίζοντάς μας σε άλλες εποχές και εν τέλει αυτό που μόνο καταφέρνουν, όπως διαπιστώνουμε και από την απόφαση της Αποκεντρωμένης, είναι να προσβάλουν και να ευτελίζουν το κύρος και την αξιοπιστία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αμαυρώνοντας συγχρόνως βαρύτατα και την εικόνα  της πόλης μας.
Εμείς αντιλαμβανόμενοι το ρόλο μας και τις ευθύνες που απορρέουν από αυτόν, πάντα σε συνεργασία και συναντίληψη με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, θα θέσουμε στο Δημοτικό μας Συμβούλιο το θέμα της οργανωτικής λειτουργίας και της συμπεριφοράς των δύο αυτών ανδρών, προκειμένου, όσο διαρκεί η τραυματική για όλους μας θητεία τους, να περιορίσουμε τα φαινόμενα καταστατικής αυθαιρεσίας και αντιδημοκρατικής λειτουργίας που προσπαθούν να επιβάλουν στο ανώτερο όργανο λειτουργίας ενός Δήμου που είναι το Δημοτικό μας Συμβούλιο προσπαθώντας, όσο είναι δυνατόν, να μην επιτρέψουμε στο μέλλον να ξανασυμβούν παρόμοιες εκτροπές.
Για να επανέλθει η ομαλότητα, η συνεννόηση και η συνεργασία τουλάχιστον σε όσους ειλικρινά το επιθυμούν…
Για την “Κοινωνία Δημοτών”

ΦΑΝΟΥΡΆΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ

ΚΑΡΆ ΑΧΜΈΤ

ΜΥΛΩΝΆΣ ΓΙΏΡΓΟΣ

ΡΕΚΆΡΗΣ ΜΙΑΧΉΛ

ΤΖΕΝΑΝ ΤΣΑΡΕΚΤΣΗ

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ ΕΙΡΉΝΗ

σ.ε. Κρίμα Μπάμπη μου να γίνεται ρεντίκολο για άλλη μια φορά ο Δήμος μας και να καταπίπτουν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τόσο κρότο. Λογικό να πανηγυρίζει η αντιπολίτευση και η παράταξή σου να καταρρέει σαν ώριμο φρούτο… Πιάσε από κοντά τον Παναγιώτη Ταρενίδη βαλτων να σου πει πράγματα από την μεγάλη εμπειρία του και δείτε τι μπορείτε να συμμαζέψετε… αν και νομίζω είμαστε σε σημείο μη επιστροφής… 

Σχετικά Άρθρα