slider Τελευταία Νέα

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019 ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Ν. ΞΑΝΘΗΣ “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” | φωτογραφίες

 

Την Αη-Βασιλιάτικη πίτα της, έκοψε η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ”, την 1η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι, ανήμερα της γιορτής του Ιδρύματος.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης

Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρου σία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο βουλευτής   Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κολλάρος, ο Πρόεδρος του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών Ν. Ξάνθης κ. Γιάννης Σπυριδόπουλος, η εθελόντρια της καρδιάς μας έτους 2018κ.Φωτούλα Θεοδωρίδου καθώς και οι συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακήρυξε ΕΥΕΡΓΕΤΗ του Ιδρύματος, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν .Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”.

Την πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου «Τιμητική διάκριση » σε ειδικό κάδρο, και μία εικόνα, παρέδωσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης στον Ταμία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών  κ. Βέργο Χαλβατζή.

Το κάδρο, με το λογότυπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών « Η ΑΓΑΠΗ» τοποθέτησε στον τοίχο των ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ του Ιδρύματος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος κ. Σταμάτης Σταματιάδης.

Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος, έπεσε  στο Λιμενικό Σώμα,  το οποίο είναι εδώ και χρόνια συμπαραστάτης του Ιδρύματος.

Έκπληξη της ημέρας, αποτέλεσε η δωρεά της εικόνας του «Αγίου Βασιλείου του Μέγα » από την οικογένεια Βασιλείου και Φωτεινής Τζούκα λόγω της ονομαστικής εορτής του Ιδρύματος . Η εικόνα αγιογραφήθηκε από τα χέρια της εγγονής τους, εικαστικού και διοικητικού υπαλλήλου του γηροκομείου “ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” κ. Φιφής Χατζηστόϊκου.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του γηροκομείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή μας και εύχονται σε όλο τον κόσμο:

« ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ  2019»

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ

 

Σχετικά Άρθρα