slider Τελευταία Νέα

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ | φωτογραφίες

Την  Αη-Βασιλιάτικη  πίτα  του  έκοψε  η  οικογένεια  του  Γηροκομείου  Ξάνθης  «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»  την  1η   Ιανουαρίου  2018  ημέρα  Δευτέρα  και  ώρα  12  το  μεσημέρι  ανήμερα της γιορτής  του Ιδρύματος. Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία  ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου  κ.κ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ,ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ,  ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κ. Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, ο Επιτελάρχης  του Δ΄ Σώματος Στρατού, ο Ταξίαρχος της 25ς Τ.Θ.Τ., ο στρατηγός ε.α. κ.Νικόλαος Φωτιάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γεώργιος Κολλάρος και κ. Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. Θεοφάνης Καραπιπέρης,  καθώς και συγγενείς των παππούδων και φίλοι του Γηροκομείου.

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα το Διοικητικό Συμβούλιο ανακήρυξε «ΕΥΕΡΓΕΤΗ» του Ιδρύματος , τον ενενηντάχρονο πλέον κ. Ιωάννη Παναηλίδη για την πολύχρονη εθελοντική του προσφορά προς το ίδρυμα αφού είναι και ο μόνος επιζών από τα ιδρυτικά μέλη του αρχικού Διοικητικού Συμβουλίου το έτος 1965, καθώς και το Κοινωφελές Ιδρυμα ΤΙΜΑ για την οικονομική και ηθική του στήριξη προς το γηροκομείο της καρδιάς μας.

Την πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου – Τιμητική Διάκριση σε ειδικό κάδρο και μία εικόνα παρέδωσε στον κ. Ιωάννη Παναηλίδη  ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης ενώ το κάδρο με την φωτογραφία του κ. Ιωάννη Παναηλίδη καθώς και το αντίστοιχο με το λογότυπο του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ τοποθέτησε στον τοίχο των «ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ» του Ιδρύματος ο υπεύθυνος Δημοσίων  Σχέσεων  κ. Σταμάτης Σταματιάδης. Τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος ήταν η κ.Ελένη Χατζηστόϊκου-Τζούκα.. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου ευχαριστούν θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή  μας και  εύχονται σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα